Για πλάκα έσπασαν τα τζάμια στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης 5 νεαροί


Τέσσερις νεαροί Έλληνες, 18, 18, 22 και 26 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν για πρόκληση φθορών στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Οι συλληφθέντες, μαζί με έναν αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί, μετέβησαν στο κτήριο όπου στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, εκτόξευσαν πέτρες προς την είσοδο και έσπασαν μια τζαμαρία, για να διαφύγουν στη συνέχεια προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης εντόπισαν τον 22χρονο στη Μεσσήνη και τον συνέλαβαν, ενώ οι δύο 18χρονοι και ο 26χρονος εντοπίστηκαν στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και επίσης συνελήφθησαν.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.


Συνελήφθη και ο 5ος 
Σε συνέχεια του χθεσινού Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας, που αφορούσε τη σύλληψη τεσσάρων (4) ατόμων, για πρόκληση φθορών στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, συμπληρωματικά, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 19χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, συνεργός των ανωτέρω, ο οποίος αναζητούνταν.