«Επίθεση» Χρυσομάλλη σε ΣΥΡΙΖΑ, Πετράκο και Κατρούγκαλο


Ολομέτωπη επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά στο βουλευτή Μεσσηνίας Θανάση Πετράκο και στον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας και πολιτευτής Μεσσηνίας, Μίλτος Χρυσομάλλης, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή την προχθεσινή παρέλαση για την 25η Μαρτίου και τη μη ύπαρξη προστατευτικών κιγκλιδωμάτων αυτή τη φορά.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Μίλτου Χρυσομάλλη: «Παρακολουθώντας το βίντεο και τις παρακάτω φωτογραφίες εύκολα καταλαβαίνει κανείς γιατί δεν χρειάστηκαν τα κάγκελα στη χθεσινή παρέλαση στην Καλαμάτα. Αυτοί που τα προηγούμενα χρόνια δε σέβονταν τις παρελάσεις και δημιουργούσαν επεισόδια σε αυτές (κ. Πετράκος), φέτος τις τιμήσανε ως επίσημοι, φορώντας μάλιστα και γραβάτα, αφού πρώτα εμπορευτήκανε την ελπίδα με 12% (κ. Κατρούγκαλος). Καταλάβατε τι σημαίνει πρώτη φορά Αριστερά;;;».
Μάλιστα, πλαισιώνει την ανάρτηση με αρκετές φωτογραφίες από συγκεντρώσεις προηγούμενων χρόνων, με πρωταγωνιστή τον κ. Πετράκο στις παρελάσεις στην Καλαμάτα, αλλά και βίντεο με τα μικρά σε έκταση επεισόδια που σημειώθηκαν πέρυσι την 25η Μαρτίου.

*Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του Μίλτου Χρυσομάλλη, η “Ομάδα Αλήθειας” της Νέας Δημοκρατίας δεν άφησε ανεκμετάλλευτες τις φωτογραφίες του Πολιτευτή Μεσσηνίας και δημιούργησε το δικό της “κολάζ” που έκανε το γύρο της Ελλάδας. 

Κ. Γαζ.