Στον τελικό Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά


Μαθητές της Α΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά προκρίθηκαν στον τελικό του Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Young Business Talents. Πρόκειται για έναν πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Εταιρείας NIVEA και PRAXIS MMT και αφορά ένα διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής στα Οικονομικά, όπου οι μαθητές λαμβάνουν αποφάσεις διοίκησης, marketing, λογιστικών, κοστολόγησης και συναγωνίζονται κάθε εβδομάδα με άλλες τέσσερις ανταγωνίστριες εταιρείες. Μελετούν τη συμπεριφορά τους αγοράζοντας έρευνες αγοράς και καταστρώνουν business plan, ώστε να αναδειχθούν κάθε φορά οι καλύτεροι (να έχουν, δηλαδή, τη μέγιστη κερδοφορία έναντι των ανταγωνιστών).
Η διαδικασία ξεκίνησε στις 10 Νοεμβρίου 2014 και έφθασε έως τα ημιτελικά στις 24 Φεβρουαρίου 2015, όταν και ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τον Εθνικό Τελικό.
Οι 15 καλύτερες ομάδες από κάθε Περιφέρεια μαζί με τους καθηγητές τους θα διαγωνιστούν σε πραγματικό χρόνο στις 28 Μαρτίου στην Αθήνα, στο Κλειστό Γήπεδο του Μετς.
Μέσα σε αυτές είναι και η ομάδα “GNK” με τους Γιώργο Πουλίτση, Βασίλη Βαμβακά, Νίκο Αντωνόπουλο και Κωνσταντίνο Ταχμαζίδη, μαθητές της Α΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά που ξεχώρισαν ανάμεσα στις 56 ομάδες της Περιφέρειάς μας.