Κέρδισαν Εράνη και Αρφαρά και θα παίξουν μπαράζ για παραμονή στην Α’ Τοπική


Ίσες πιθανότητες παραμονής στην Α’ Τοπική έχουν Εράνη Φιλιατρών και Αστέρας Αρφαρών, που διατήρησαν την μεταξύ τους ισοβαθμία στην 13η θέση και θα λύσουν τις διαφορές τους σε αγώνα μπαράζ, που θα ορίσει η ΕΠΣΜ.
Η ομάδα που θα κερδίσει θα διατηρηθεί στην κατηγορία, ενώ ελπίδες σωτηρίας θα έχει και η ηττημένη, αν αδειάσει μια θέση με την άνοδο του ΑΟ Κυπαρισσίας στη Γ’ Εθνική, μέσα από το ειδικό τουρνουά ανόδου με τη συμμετοχή των πρωταθλητών Λακωνίας, Αρκαδίας και Αργολίδας.
Στην αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η Εράνη κατάφερε να επικρατήσει χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού με 0-1, χάρις στο γκολ που πέτυχε στο 5ο λεπτό ο Διονυσόπουλος.
Πολύ πιο δραματική, αλλά και επεισοδιακή αποδείχθηκε η παράλληλη συνάντηση στο Διαβολίτσι, απ’ όπου κατόρθωσε να αποδράσει ο Αστέρας Αρφαρών, με το πολύτιμο 1-2. Ο Τσιλίκος έκανε το 0-1 στο 8ο λεπτό, ο Παπαδόγιαννης ισοφάρισε στο 67’ για τον ΑΟΔ , ενώ λίγα λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λέπτου ο Γιαννακόπουλος πέτυχε το χρυσό γκολ για τον Αστέρα.
Η συγκεκριμένη συνάντηση σημαδεύθηκε από ολιγόλεπτη διακοπή περίπου 20 λεπτά πριν το τέλος όταν «ήρθαν στα χέρια» οι Θεοδωρόπουλος και Κουρνέτας, με τον Δασκαλάκη να υπερασπίζεται με …επιθετικό τρόπο τον συμπαίκτη του.
Ο διαιτητής κ. Ψηλοαπαναγιώτης απέβαλε τους δύο τελευταίους, ενώ λίγη ώρα αργότερα το Διαβολίτσι έμεινε με εννιά παίκτες, αφού κόκκινη κάρτα αντίκρυσε και ο Παπαδόγιαννης.