«Καταπίνουμε» χιλιόμετρα και στηρίζουμε τους άπορους φοιτητές


Το γυμναστήριο Re-Action Wellness διοργανώνει μια εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς από σήμερα και μέχρι τις 10 Απριλίου 2015. Οι εμπνευστές της πρωτοβουλίας εξηγούν:
«Καλούμε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου ηλικίας και σωματικής κατάστασης να λάβει μέρος στο Διάδρομο Αγάπης. Συγκεκριμένα, οποιοσδήποτε από τους συμμετέχοντες ανεβαίνοντας επάνω σε ένα διάδρομο γυμναστηρίου και ανεξάρτητα από τις αθλητικές του ικανότητες, θα μπορεί να διανύσει ορισμένα μέτρα ή ακόμα και χιλιόμετρα. Η Διοίκηση του γυμναστηρίου και οι υποστηρικτές της προσπάθειας, θα ανταμείβουν το κάθε χιλιόμετρο που θα καταγράφεται.
Το χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Αρωγής Απόρων Φοιτητών Μεσσηνίας της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας.
Οι συμμετέχοντες δεν έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση. Στόχος μας είναι να προβληθεί η αθλητική υγεία σε συνδυασμό με την κοινωνική αλληλεγγύη που θα πρέπει να διαπερνά όλα τα στρώματα της κοινωνίας.
Στηρίξτε την προσπάθεια μας, αρκούν 10 λεπτά από το χρόνο σας, για να νιώσει μια ευαίσθητη κοινωνική ομάδα το αίσθημα της συμπαράστασης όλων μας στον αγώνα τους για μόρφωση και αξιοπρεπή επιβίωση.
Τα πιο ανταποδοτικά σας χιλιόμετρα…» αναφέρει η σχετική πρό(σ)κληση…