«Ραντεβού» με την Θύελλα Ραφήνας ο Τσικλητήρας Πύλου

«Ραντεβού» με την Θύελλα Ραφήνας ο Τσικλητήρας Πύλου

Το σπουδαιότερο ματς στην ιστορία του δίνει σήμερα ο Κυπελλούχος Μεσσηνίας Τσικλητήρας Πύλου, καθώς αντιμετωπίζει στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Πύλου την Θύελλα Ραφήνας, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών. Ένα ματς – πρόκληση για την ομάδα της  Πύλου που θα διεκδικήσει την πρόκριση στο μεγάλο τελικό και αν το πετύχει θα πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία του μεσσηνιακού αθλητισμού.
Στο στρατόπεδο του Τσικλητήρα Πύλου υπάρχει αισιοδοξία για τον μεγάλο αγώνα. Όλοι γνωρίζουν όμως πως έχουν δύσκολο έργο, αφού η Θύελλα Ραφήνας είναι μια ισχυρή ομάδα. Ο προπονητής Νίκος Κακαλέτρης και ο συνεργάτης του Χαράλαμπος Ράλλης θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Ευθύμη Νάτσηο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με τον ΑΟ Θήβα.
Ο Τσικλητήρας Πύλου μέχρι τώρα έχει αποκλείσει τον  Πανθυρεατικό (1-0), την ΑΕ Διλινάτα (3-0) και τον ΑΟ Θήβα (με 8-7 στα πέναλτι – ο κανονικός αγώνας και η παράταση «σφραγίστηκαν» από ισοπαλία 1-1).
Η Θύελλα Ραφήνας στην προηγούμενη φάση απέκλεισε με 2-1 στην παράταση τον Αστέρα Περάματος.
Ο Τσικλητήρας Πύλου αναμένεται να έχει τη συμπαράσταση πολυάριθμων φιλάθλων.
Διαιτητής είναι ο Βασίλειος Παναγιωτόπουλος από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, βοηθοί οι Βασίλειος Καλαμπόκης από την ίδια Ένωση, Κωνσταντίνος Σιδέρης από την ΕΠΣ Αχαΐας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Νικόλαος Ρουμπάνης από την ΕΠΣ Ηλείας.