Στη Μεσσηνία ο Αντώνης Σαμαράς


Στη Μεσσηνία θα βρίσκεται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, στις 1.00 μετά το μεσημέρι θα επισκεφτεί το Φιλιατρινό Φράγμα και αμέσως μετά θα μεταβεί στους Χριστιάνους και ειδικότερα στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Το βράδυ ο κ. Σαμαράς θα βρεθεί στη Μεθώνη.
Αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, στις 10.00 το πρωί, θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο του παλατιού του Νέστορα και αμέσως μετά το Κάστρο της Πύλου. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να βρεθεί και στο Ναύπλιο, γενέτειρα της συζύγου του Γεωργίας, κάτι που επαναλαμβάνει τα τελευταία χρόνια.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αύριο θα βρίσκεται στην Καλαμάτα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αλλά δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για συνάντηση των δύο πολιτικών, εκτός και αν γίνει σε ιδιωτικό επίπεδο.
Ο κ. Σαμαράς βρίσκεται και πάλι στη Μεσσηνία είκοσι ημέρες περίπου μετά την «επεισοδιακή» παρουσία του στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της Καλαμάτας και τα… γεγονότα με το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα.
Α.Π.