Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Καλαμάτα με ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια


Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Επιπλέον, ο ένας κατηγορείται και για κατοχή λαθραίου καπνού

Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και λαθραίου καπνού, ναρκωτικά δισκία, ζυγαριά ακριβείας κ.α.

Συνελήφθησαν, χθες  το μεσημέρι, στην Καλαμάτα , από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ένας 38χρονος και μία 50χρονη, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Επιπλέον, ο 38χρονος κατηγορείται και για κατοχή λαθραίου καπνού.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο στους ανωτέρω, πλην όμως ο 38χρονος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχο, απέρριψε στο έδαφος ποσότητα ηρωίνης σε συσκευασίες, συνολικού βάρους -16,6- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Όπως προέκυψε, οι ανωτέρω βρισκόντουσαν στο σημείο, προκειμένου η 50χρονη να προμηθευτεί ναρκωτικές ουσίες από τον 38χρονο. Στην κατοχή του 38χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -125- ευρώ, ενώ στην κατοχή της 50χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ.

Επιπρόσθετα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία του 38χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν:

  • Ποσότητα ηρωίνης, βάρους -29,4- γραμμαρίων.
  • Ζυγαριά ακριβείας.
  • Οκτώ (8) ναρκωτικά δισκία.
  • Ποσότητα λαθραίου καπνού, βάρους -217- γραμμαρίων.
  • Διάφορα αντικείμενα, που σχετίζονται με την συσκευασία των ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.