Συνελήφθη 38χρονος στην Καλαμάτα με 46 γραμμάρια ηρωίνης την ώρα της πώλησης

Συνελήφθη 38χρονος στην Καλαμάτα με 46 γραμμάρια  ηρωίνης την ώρα της πώλησης

Με σημαντική ποσότητα ηρωίνης συνελήφθη 38χρονος από την Ανδρούσα, την ώρα που επιχειρούσε να πουλήσει σε 50χρονη τοξικομανή.
Νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Αθηνών και Κλαδά, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ είδαν τον 38χρονο και την 50χρονη και επιχείρησαν να τους ελέγξουν.
Όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς ο 38χρονος πέταξε στο έδαφος ένα πακέτο τσιγάρων, το οποίο περιείχε ηρωίνη βάρους 13,7 γραμμαρίων, καθώς και ένα πλαστικό κουτάκι με 4 φιξάκια ηρωίνης, βάρους 2,9 γραμμ.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και 125 ευρώ, ενώ στην κατοχή της 50χρονης, που συναντήθηκε με τον 38χρονο για να αγοράσει ηρωίνη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και 50 ευρώ.
Στη συνέχεια, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ, πραγματοποίησαν έρευνα στον σπίτι του 38χρονου στην Ανδρούσα. Εκεί βρήκαν και κατέσχεσαν άλλη μια ποσότητα ηρωίνης, βάρους 29,4 γραμμαρίων, σε μορφή βραχάκι και εντός νάιλον συσκευασίας, μια ζυγαριά ακριβείας, 8 ναρκωτικά δισκία και λαθραίο καπνό, βάρους 217 γραμμαρίων. Επίσης, διάφορα αντικείμενα που σχετίζονται με την συσκευασία των ναρκωτικών, όπως μικρά κομμάτια νάιλον.
Ο 38χρονος έχει απασχολήσει και παλαιότερα τις Αρχές, ενώ χθες το μεσημέρι και οι δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Καλαμάτας. Η 50χρονη μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ο 38χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στην ανακρίτρια Καλαμάτας.
Συνολικά κατασχέθηκαν 46 γραμμάρια ηρωίνης, η οποία θα μπορούσε να αποδώσει έως και 450 δόσεις του θανατηφόρου ναρκωτικού.
Β.Β.