Τραπεζικός λογαριασμό αλληλεγγύης για 47χρονη που χρήζει εξειδικευμένης θεραπείας στα Φιλιατρά

Τραπεζικός λογαριασμό αλληλεγγύης για 47χρονη που χρήζει εξειδικευμένης θεραπείας στα Φιλιατρά

Υπάρχει, ακόμα ευτυχώς, ανθρωπιά στην κοινωνία και η αλληλεγγύη δεν είναι έννοια αφηρημένη, αλλά αποκτά ουσιαστικό περιεχόμενο από τις αλλεπάλληλες δράσεις που υλοποιούνται στα Φιλιατρά για τη βοήθεια σε 47χρονη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρήζει άμεσης εξειδικευμένης θεραπείας.
Για το σκοπό αυτό Σύλλογοι των Φιλιατρών άνοιξαν τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς και παρακαλούν όλους τους πολίτες να ανταποκριθούν και να βοηθήσουν.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται: «Οι σύλλογοι της πόλης των Φιλιατρών, ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Αγροτικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Φιλοπροόδων, ο Όμιλος Δράσεων και Πολιτισμού και το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο (ΤΕΘ), στο πλαίσιο διοργάνωσης δράσεων αλληλεγγύης για την ασθενή συμπολίτισσα κα Ιωάννα Ντούνου, 47 χρόνων, η οποία πάσχει από αυτόματη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία και χρήζει άμεσης εξειδικευμένης θεραπείας, μη γενόμενης σε Δημόσιο Νοσοκομείο κόστους 12.000 ευρώ, άνοιξαν Τραπεζικό Λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό 6348-136527-221, IBAN  GR 53 0171 3480  0063 4813 6527 221. Η οικογένεια χρειάζεται τη συμπαράστασή μας για να ανταπεξέλθει οικονομικά στο κόστος της θεραπείας. Παρακαλούμε θερμά για τη θετική ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα Αγάπης και Αλληλεγγύης που θα βοηθήσει ένα συμπολίτη μας. Το πρόβλημά του θα μπορούσε να είναι δικό μας. Η κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού, καθώς και το παραστατικό εξόφλησης της κλινικής νοσηλείας, θα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου από τους εκπροσώπους των συμμετεχόντων συλλόγων».

Του Ηλία Γιαννόπουλου