Έγινε η συνάντηση Ράλλη – Παπαδόπουλου παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας

Έγινε η συνάντηση Ράλλη – Παπαδόπουλου παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας

ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ

Του Νίκου Μπαλόπουλου
Αποκαλύψαμε πριν από αρκετές εβδομάδες την πρόθεση του Γιώργου Ράλλη να στραφεί στον Σταύρο Παπαδόπουλο, ζητώντας του να «επανέλθει» στην αγαπημένη του ομάδα, την Καλαμάτα, αλλά πλέον δεν μιλάμε για πρόθεση, αλλά για πραγματικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θάρρους» αργά το βράδυ του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής, έγινε στην οικία του κ. Παπαδόπουλου, στα Κατσέικα, η συνάντηση των δύο ανδρών, με μια ιδιαιτερότητα, αυτή της παρουσίας του Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, καθώς και κάποιων ακόμη προσώπων – στενών συνεργατών του Σταύρου Παπαδόπουλου.
Η παρουσία του κ. Νίκα είχε σίγουρα να κάνει με την προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά του Γιώργου Ράλλη και κάποιων ακόμη ανθρώπων που θεωρούν την επαναδραστηριοποίηση Παπαδόπουλου ως ιδανική λύση, αλλά στο επίκεντρο υπήρξε και το θέμα του προπονητηρίου στα Παλιάμπελα. Μάλιστα υπάρχει θετικό κλίμα από την πλευρά του Δημάρχου, προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες και να ξεπεραστούν τα εμπόδια που έχουν προκύψει.
Το ίδιο θετικό είναι και το κλίμα που διαμορφώνεται από την πλευρά του Σταύρου Παπαδόπουλου, σκορπίζοντας με μηνύματα αισιοδοξίας και ικανοποίησης τον Γιώργο Ράλλη, ωστόσο φαίνεται πως ο πρώην πρόεδρος της Καλαμάτας και του Μεσσηνιακού θα χρειαστεί κάποιες μέρες για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Το πιθανότερο είναι ότι αυτές θα προκύψουν εντός των επόμενων ημερών, καθώς στη συνέχεια, στις αρχές Ιουλίου, θ’ αναχωρήσει και πάλι με προορισμό το Εξωτερικό.

Σκέψεις για πρεμιέρα στις αρχές Σεπτέμβρη κάνει η ΕΠΟ
Σύμφωνα με ρεπορτάζ αθηναϊκών ΜΜΕ, η ΕΠΟ σκέπτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αρκετά νωρίτερα σε σχέση με προηγούμενες σεζόν, θέτοντας στο τραπέζι ως πιθανή ημερομηνία την 6η Σεπτεμβρίου. Η διοργανώτρια αρχή προσανατολίζεται στο να πραγματοποιήσει την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος για τις 19 Αυγούστου και να ορίσει ως καταληκτική ημερομηνία των δηλώσεων συμμετοχής την 5η Αυγούστου το αργότερο.