Η απόφαση Παπαδόπουλου καθορίζει τα πάντα

Η απόφαση Παπαδόπουλου καθορίζει τα πάντα

Στο χθεσινό ρεπορτάζ του «Θάρρους» αποκαλύψαμε κάθε πτυχή γύρω από την υπόθεση προσέγγισης – επαναδραστηριοποίησης του Σταύρου Παπαδόπουλου, μεταφέροντας μάλιστα και την εμπλοκή του Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, που φέρεται διατεθειμένος να πιέσει με τον τρόπο του προκειμένου να καμφθούν οι όποιες  αντιδράσεις του πρώην προέδρου της Μαύρης Θύελλας. Ο Γιώργος Ράλλης έχει βρει συμμάχους ένα γκρουπ ατόμων, με κοινή συνισταμένη τη σχέση του με το ποδόσφαιρο αλλά και με τον κ. Παπαδόπουλο, ευελπιστώντας ότι μπορούν να παίξουν ρόλο στις εξελίξεις. Φαίνεται μάλιστα, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ότι τα καταφέρνουν, αφού το κλίμα το οποίο προκύπτει είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο και κάποιοι πιστεύουν ότι θα έχουμε θετικές εξελίξεις το προσεχές χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι ο Σταύρος Παπαδόπουλος πάντοτε βοηθούσε οικονομικά στο διάστημα της παρουσίας του Γιώργου Ράλλη στα διοικητικά της Καλαμάτας, και αρκετές φορές το έκανε χωρίς να γνωρίζει κανείς το παραμικρό. Υπήρξαν στιγμές που η ομάδα χρειαζόταν χρήματα και η συμβολή του ήταν καθοριστική στο να μπαίνουν στην άκρη τα εμπόδια.
Αυτή τη φορά όμως μιλάμε για κάτι πιο δυνατό, την ενεργοποίησή του, μέσω της χρηματοδότησης που θα έρθει. Δεν αναφερόμαστε στην άμεση ενεργοποίηση, καθώς κάτι τέτοιο δεν μπορεί να υπάρξει λόγω της ηλικίας του αλλά και των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, αλλά στην μεγάλη οικονομική βοήθεια που θα δώσει, εφόσον βεβαίως οι αποφάσεις του είναι προς την κατεύθυνση αυτή. Όπως αποκαλύψαμε χθες ο κ. Παπαδόπουλος θα δώσει τις τελικές απαντήσεις εντός των επόμενων ημερών, καθώς στις αρχές της εβδομάδας που ακολουθεί, είναι προγραμματισμένη η αναχώρησή του από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Το σίγουρο είναι ότι ένα σενάριο «ανταπόκρισης» θ’ αλλάξει τα πάντα, δίνοντας στον Γιώργο Ράλλη και ίσως κάποιους από τους στενούς συνεργάτες του Σταύρου Παπαδόπουλου, που θα παίζουν ρόλο στις αποφάσεις, την ευχέρεια να κτίσουν την ομάδα που θα ζητήσει την άνοδο.
Η όλη προσπάθεια περιλαμβάνει βεβαίως και τη δημιουργία το προπονητηρίου στην Αγία Τριάδα, αλλά και την επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, καθώς επίσης και τη λειτουργία της σε πολύ πιο οργανωμένα και επαγγελματικά επίπεδα. Καταλαβαίνουν οι πάντες ότι υπάρχει στασιμότητα γύρω από τα μέτωπα αυτά, κάτι που είναι βεβαίως λογικό, αφού όλα εξαρτώνται από την τελευταία «κουβέντα» του Σταύρου Παπαδόπουλου.
 
Του Νίκου Μπαλόπουλου