Η βραδιά Oscar του Ακρίτα απόψε στο Ελίτ με σπουδαίες προσωπικότητες του αθλητισμού

Η βραδιά Oscar του Ακρίτα απόψε στο Ελίτ με σπουδαίες προσωπικότητες του αθλητισμού

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΛΑΜΠΕΡΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΜΠ…

Μόνο τυχαία δεν ήταν επιλογή να ονομαστεί η γιορτή του Ακρίτα, που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 9:00 στο ξενοδοχείο Ελίτ, Oscar Nights… Θα είναι μια εκδήλωση έξω από τα τετριμμένα, με σκηνοθετικό σχεδιασμό και σενάριο, λαμπερά αστέρια του αθλητισμού, τιμητικές βραβεύσεις, «βατόμουρα» και πολλές εκπλήξεις ή «βγαίνει κάτι πολύ όμορφο και πρωτότυπο», όπως μας ιντριγκάρει ο Πέτρος Παπαδόπουλος…
Την αφορμή έδωσε η επέτειος 28 ετών από την ίδρυση του συλλόγου γι’ αυτό και η πλέον συγκινητική απονομή θα είναι αυτή της πρώτης ομάδας βόλεϊ που δημιούργησε το 1987 η κα Μαίρη Τσιριμπή.
Την εκδήλωση θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους οι παλιές διεθνείς πρωταθλήτριες Μαρία Κωστοπούλου και Λία Μήτση, ο διακεκριμένος προπονητής Γιάννης Νικολάκης και η κορυφαία Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια Εύα Χαντάβα. Μάλιστα οι δύο τελευταίοι θα βρίσκονται σήμερα στις 10 το πρωί στο Κλειστό της Παραλίας, δίπλα στα παιδιά των ακαδημιών του Ακρίτα, που θα έχουν μια σπάνια ευκαιρία να προπονηθούν με τους καλύτερους…
Όσον αφορά στο κομμάτι του βόλεϊ θα τιμηθούν ακόμα αθλήτριες του συλλόγου που έχουν διακριθεί σε υψηλό επίπεδο, καθώς και ο αείμνηστος πρόεδρος του Ακρίτα, Χρήστος Καπερνόπουλος.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται όμως και η ανακοίνωση της λειτουργίας του τμήματος στίβου, με κεντρική παρουσία αυτή της Ολυμπιονίκη του ύψους Νίκης Μπακογιάννη. Μάλιστα όπως αποκαλύπτει ο νέος έφορος Πέτρος Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι ο εμπνευστής και της αποψινής εκδήλωσης, αλλά και της προσθήκης του στίβου στις δραστηριότητες του Ακρίτα, η έδρα δεν θα είναι κάποιος δημοτικός χώρος, αλλά το Ελίτ! Σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου έχουν επιλεγεί κατάλληλοι χώροι τόσο για μεγάλο γυμναστήριο κλειστού χώρου όσο και για ανοικτό «στάδιο»! Φυσικά σε αυτό το κομμάτι χρειάζεται ακόμα δουλεία, αλλά είναι φανερό ότι υπάρχει η θέληση για να υλοποιηθεί το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα που έρχεται να προσθέσει μια σημαντική κυψέλη αθλητισμού στην πόλη μας.
Δεν είναι όμως μόνο η σημερινή βραδιά που αναμένεται με ανυπομονησία και …περιέργεια, καθώς ο Ακρίτας θα διοργανώσει εβδομαδιαία καλοκαιρινά καμπ πολλαπλών δραστηριοτήτων για αγόρια και κορίτσια 5 έως 14 ετών, με το πρώτο να ξεκινά την προσεχή Τρίτη, αμέσως μετά το κλείσιμο των σχολείων. Απόψε θα ανακοινωθεί και το όνομα του πρώτου Ολυμπιονίκη που θα βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών -μαζί φυσικά με τους γυμναστές και τους εκπαιδευτές που θα έχουν την ευθύνη και καθοδήγησή τους- καθώς σε όλο το διάστημα του καμπ του Ακρίτα θα υλοποιηθεί το Ολυμπιακό Εργαστήρι -κάτι που επίσης συνιστά καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα- με την παρουσία κάθε φορά κι ενός μεγάλου αθλητή ή αθλήτριας.