Κωμικοτραγικές καταστάσεις «δημιουργεί» η ΕΠΟ με το θέμα ορισμού γηπέδου για το μπαράζ ανόδου

Κωμικοτραγικές καταστάσεις «δημιουργεί» η ΕΠΟ με το θέμα ορισμού γηπέδου για το μπαράζ ανόδου

Αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες με το ταλαιπωρημένο και βασανισμένο θέμα ορισμού του γηπέδου διεξαγωγής του μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική ανάμεσα στην Κυπαρισσία και τη Σπάρτη, προφανώς αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία φροντίζει να μας κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον, αλλά και να μετατρέπει τις σκέψεις και τις επιθυμίες από τη μια στιγμή στην άλλη. Τουλάχιστον βρέθηκε η λύση της ημερομηνίας, αφού ορίστηκε, έστω και με μια μικρή καθυστέρηση, για τις 14 Ιουνίου, όμως ακόμη περιμένουμε τον ορισμό του γηπέδου. Ξεκινήσαμε από γήπεδο σε Τρίπολη, πήγαμε σε Κόρινθο, μετά σε Άργος, λίγο πιο δίπλα σε Ναύπλιο και τώρα βαδίζουμε προς πρωτεύουσα μεριά.
 
Απορρίφθηκε η λύση Άργους και Κορίνθου
Χθες πάντως κύκλοι της Ένωσης διέρρεαν ότι ο αγώνας θα γίνει είτε στο Άργος, είτε στην Κόρινθο, κάτι που τελικά απορρίφθηκε λίγες ώρες αργότερα. Το γήπεδο Άργους έχει μία είσοδο και κρύβει κινδύνους, ενώ της Κορίνθου έχει άσχημο αγωνιστικό χώρο.
Η επόμενη σκέψη, από τη στιγμή που στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης θα γίνονται εργασίες συντήρησης, ενώ αυτό του Παναρκαδικού είναι μικρό να υποδεχθεί την ποσότητα του κόσμου που θα  θελήσει να παρακολουθήσει το ματς, πήγε στην Αθήνα και κυρίως στο γήπεδο του Ταύρου. Τουλάχιστον αργά το βράδυ αυτή ήταν η πληροφορία που προέκυπτε και κυκλοφορούσε στα ποδοσφαιρικά στέκια της πρωτεύουσας.
Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ότι δεν βολεύει κανέναν, τόσο τα δύο σωματεία, όσο και τον κόσμο που θα θελήσει να παρακολουθήσει το ματς, αλλά κυρίως εκθέτει την ΕΠΟ που δείχνει και σ’ αυτό το κομμάτι λίγη. Δεν στεκόμαστε σε περίεργες φήμες που θέλουν τους Λάκωνες να επιζητούν τη διεξαγωγή στην πρωτεύουσα, ούτε σε άλλες πονηρές σκέψεις από την αντίθετη, περιμένουμε να τελειώνει το όλο θέμα και να μπορέσουν τα δύο σωματεία να κάνουν τον προγραμματισμό τους.
 
2.000 εισιτήρια ζήτησε η Κυπαρισσία
Κλείνοντας ν’ αναφέρουμε ότι η διοίκηση της Κυπαρισσίας έκανε γνωστό χθες στους υπεύθυνους της ΕΠΟ ότι θα χρειαστεί περίπου 2.000 εισιτήρια για να καλύψει τις ανάγκες των Μεσσήνιων φιλάθλων. Αυτά θα κοστολογούνται 5 και 10 ευρώ. 

Του Νίκου Μπαλόπουλου