Οι Che Sudaka μιλούν στο “Θάρρος” λίγο πριν την αποψινή τους συναυλία στην Καλαμάτα (βίντεο)

Οι Che Sudaka μιλούν στο “Θάρρος” λίγο πριν την αποψινή τους συναυλία στην Καλαμάτα (βίντεο)

13 χρόνια ύστερα από τη δημιουργία τους και μετά από συναυλίες σε 41 χώρες ανά τον κόσμο, η Ελλάδα είναι ο επόμενος σταθμός των Che Sudaka.

Απόψε στις 21:30 θα εμφανιστούν στην Κεντρική Αγορά της Καλαμάτας.

Ο Leo και ο Κatchafaz δυο “αδέρφια”  από την Αργεντινή, βρέθηκαν στη Βαρκελώνη ως παράνομοι μετανάστες… Εκεί δημιούργησαν τους Che Sudaka το 2002… Δυο χρόνια αργότερα το συγκρότημα συμπλήρωσαν και δυο Κολομβιανοί ο Sergio Morales με τον Jota . Οι Che Sudaka άρχισαν να παίζουν μουσική στους δρόμους της Βαρκελώνης για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην… Σήμερα έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 1.000 συναυλίες σε όλο τον κόσμο ενώ έχουν εκδώσει ήδη 8 album.

Περισσότερα όμως για τους ίδιους, για την ιστορία τους, τη μουσική που παίζουν, τα μηνύματα που περνούν με τα τραγούδια τους, αλλά και γι αυτή την πρώτη τους επίσκεψη στην Ελλάδα και την Καλαμάτα μας είπαν οι πολύ προσιτοί και ευγενικοί, ιδρυτές του συγκροτήματος… τα “αδέρφια” από την Αργεντινή ο Leo και ο Katchafaz στο βίντεο που ακολουθεί…

Το σίγουρο είναι ότι Che Sudaka υπόσχονται για απόψε μια μοναδική συναυλία στο κοινό της Καλαμάτας που θα τους μείνει αξέχαστη… Άλλωστε μια μικρή πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει σήμερα έδωσαν και οι ίδιοι χθες το βράδυ στην Κεντρική Αγορά. 

*Ευχαριστούμε πολύ τον Damblo για τη μετάφραση και την “Καντοίνα” για τη φιλοξενία.

Των Παναγιώτη Μπαμπαρούτση & Κώστα Γαζούλη