Χωροταξική κατανομή μαθητών του Δήμου Μεσσήνης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευδη

Χωροταξική κατανομή μαθητών του Δήμου Μεσσήνης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευδη

Τη χωροταξική κατανομή των περιοχών του Δήμου για τη φοίτηση των μαθητών στις σχολικές μονάδες (νηπιαγωγεία- Δημοτικά) της Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης καθόρισε με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης.
Σύμφωνα με αυτή, στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Λογγάς θα φοιτούν μαθητές και νήπια από Κακκόρρευμα, Καφού, Επισκοπή, Αδριανή, Ανατολική Μηλίτσα, Κλεισούρα, Βλασαίϊκα, και Νεραϊδόβρυση.
Στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Πεταλιδίου θα φοιτούν μαθητές και νήπια από Αγία Σωτήρα, Αγνάντι, Άνω Δροσιά, Γαμβριά, Καλοχώρι, Καρποφόρα, Καστάνια, Κόκκινου, Λυκίσσα, Μαθία, Πεταλίδι, Τρύπες, Χελωναριά, Παναίικα και Δάρα.
Στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία Μεσσήνης θα φοιτούν μαθητές και νήπια από Δυτική όχθη Παμίσου, Παραλία Βελίκας, Βελίκα, Νεοχώρι και Άγιο Αυγουστίνο.
Στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Βαλύρας θα φοιτούν μαθητές και νήπια από Βαλύρα, Ζερμπίσια, Κογχύλι, Μονή Βουλκάνου, Πετράλωνα και Χρυσότοπο.
Στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Εύας θα φοιτούν μαθητές και νήπια από Καλαμαρά, Τρίοδο και Πολύλοφο.
Στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Αριστομένη θα φοιτούν μαθητές και νήπια από Άνω Βούταινα, Χορεύτρα, Μάκραινα, Περδικόβρυση, Πουλίτσι, Κάτω Βούταινα, Αετοφωλιά, και Κουλουκάδα, ενώ στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Τρικόρφου θα φοιτούν μαθητές και νήπια από Παλαιόκαστρο, Κορομηλέα, Χίλια Σπίτια, Μαύρο Λόγγο και Κυνηγού.