Κάτι αρχίζει να «κινείται» στην Καλαμάτα … ανακοίνωσε Θωμά, Χαλκιαδάκη και Καμμένο

Κάτι αρχίζει να «κινείται» στην Καλαμάτα … ανακοίνωσε Θωμά, Χαλκιαδάκη και Καμμένο

Πλήρης επιβεβαίωση του χθεσινού ρεπορτάζ του «Θάρρους», αλλά και των δηλώσεων του Κώστα Κλάδη, που τόνιζε και εξωτερίκευε ως δεδομένη διαδικασία την απόκτηση αρκετών ποδοσφαιριστών, το αργότερο μέχρι την Κυριακή.
Το λέμε αυτό, γιατί κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας, ανακοίνωσε την απόκτηση τριών παικτών, εκ των οποίων οι δύο έχουν μεγάλη εμπειρία από τη Γ’ και την παλιά Δ’ εθνική, ενώ ο τρίτος, μπορεί να είναι νεαρός, αλλά είναι και ταλαντούχος, κάτι που αποδεικνύεται από τη συμμετοχή του στην προετοιμασία της ΠΑΕ Παναιτωλικός.
Πιο συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι Άρης Θωμάς (29χρ. τερματοφύλακας, που έχει αγωνιστεί σε Θύελλα Πατρών, Ατρόμητο Πάτρας, Τριταϊκό, Βάρδα και πέρυσι σε Γλυφάδα), Αλέξανδρος Χαλκιαδάκης (25χρ. ακραίος αμυντικός, από Ρούβα, Ηρόδοτο) και ο 20χρονος επιθετικός Θανάσης Καμμένος, που αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων του Παναιτωλικού.
Να αναφέρουμε ότι ο Θωμάς, ήταν βασικός τερματοφύλακας στη Βάρδα πριν από δύο σεζόν, όταν για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο ματς με την Καλαμάτα στο γήπεδο του Κορδία, με τους Ηλείους να παίρνουν μεγάλο διπλό.
Πιθανότατα θα αποτελέσει το βασικό πορτιέρο, ενώ θέση βασικού θα πάρει και ο Χαλκιαδάκης.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως και εντός της ημέρας, θα τελειώσει η περίπτωση μέσου, με τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες επαφές, ενώ στη λίστα του Κώστα Κλάδη, εντάχθηκε ξένος επιθετικός, που αγωνιζόταν πέρυσι στη Β’ εθνική του ελληνικού πρωταθλήματος.
Τα ονόματα των παικτών μας είναι γνωστά, αλλά όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, θα τα μεταφέρουμε μόνο εάν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους.
 
Μπήκε ο Κεϊτά
Όσον αφορά το πρόγραμμα της προετοιμασίας συνεχίστηκε χθες με απογευματινή προπόνηση στο Στάδιο, εκεί όπου θα γίνει και η σημερινή βραδινή, με νέο πρόσωπο το Μοχάμεντ Κεϊτά, ο οποίος θυμίζουμε ότι ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στην Καλαμάτα, αλλά απήχε αυτό το διάστημα για λόγους υγείας.
 
Φιλικά με Γύθειο και Πάμισο
Από εκεί και πέρα, έγινε γνωστό ότι έχουν ήδη κλείσει τα φιλικά παιχνίδια με Ολυμπιακό Γυθείου και Πάμισο (19 Αυγούστου), ενώ η διαδικασία θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανότατα με ένα αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας.
  
Πιθανή η καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος
Μπορεί να έχει ανακοινωθεί από την Ομοσπονδία ότι το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής θα ξεκινήσει το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου, ωστόσο, τελευταίες πληροφορίες, θέλουν πιθανή την καθυστέρησή του για τουλάχιστον μία με δύο εβδομάδες.
 
Τεράστιες δυσκολίες για Βάρδα και Πανηλειακό
Η διοίκηση της Βάρδας ανακοίνωσε ότι η ομάδα δεν θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, αν και τελευταίες πληροφορίες θέλουν να εξελίσσεται νέα προσπάθεια σωτηρίας, ενώ προς τα εκεί οδεύει ο Πανηλειακός, με τη Δημοτική Αρχή να καταβάλει τεράστιες προσπάθειες να αποφευχθεί το μοιραίο, κάτι που θα φανεί στη γενική συνέλευση της Κυριακής.
 
Του Νίκου Μπαλόπουλου