Καινούργια γέφυρα στο μικρό καταρράκτη στη Νέδα


Καινούργια γέφυρα κατασκευάστηκε στο μικρό καταρράκτη στη Νέδα και πλέον οι φυσιολάτρες που επισκέπτονται το φαράγγι μπορούν να περνούν με ασφάλεια από τη μία όχθη του ποταμού στην άλλη. Η κατασκευή καινούργιας γέφυρας, σε αντικατάσταση της παλιάς ξύλινης που είχε υποστεί μεγάλες και σοβαρές φθορές, ήταν επικίνδυνη και κανείς δεν τολμούσε να την περπατήσει, ήταν ένα επίμονο και πιεστικό αίτημα της Τοπικής Κοινότητας Πλατανίων και κατοίκων της περιοχής προς τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας, που πριν από λίγες μέρες υλοποιήθηκε.
Το έργο κατασκεύασε η «Μεταλλοτεχνική Τριφυλίας – Αναστάσιος Τσιμπλής», ύστερα από ανάθεση από τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας.
Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πλατανίων, Παναγιώτης Καραγιάννης, μιλώντας σχετικά στο «Θ», εξέφρασε την ικανοποίησή του που το αίτημα για κατασκευή καινούργιας γέφυρας στο μικρό καταρράκτη στη Νέδα έγινε αποδεκτό και ικανοποιήθηκε από τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας. Για το λόγο αυτό ευχαρίστησε, εκ μέρους και της Τοπικής Κοινότητας, καθώς και των δημοτικών συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας Αυλώνος, το Δήμο, το δήμαρχο Τριφυλίας και την τεχνική υπηρεσία.