Κανένα ενδιαφέρον για τη μεταφορά των σκουπιδιών της Μάνης

Κανένα ενδιαφέρον για τη μεταφορά των σκουπιδιών της Μάνης

Σε επαναληπτική δημοπρασία οδηγείται ο διαγωνισμός του Δήμου Δυτικής Μάνης για τη μεταφορά και διάθεση των απορριμμάτων, καθώς για τον πρώτο που διεξήχθη στις 23 Ιουνίου δεν υπήρξε ενδιαφέρον.
Ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί στις 4/8/2015, ημέρα Τρίτη (ώρα λήξης κατάθεσης προσφορών στις 11.00 το πρωί).
Πρόκειται για ανοικτό επαναληπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και ενιαίο ποσοστό έκπτωσης.
Η μεταφορά και διάθεση των απορριμμάτων του Δήμου Δυτικής Μάνης αφορά στο χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι 31/12/2015 με τιμή προϋπολογισμού 60 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) ανά τόνο.
Το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους, ενώ η εναπομείνουσα πίστωση για το χρονικό διάστημα από 17/8/2015 έως 31/12/2015 είναι ύψους 95.000.
Ο επαναληπτικός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr. Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών ορίσθηκε η 24η Ιουλίου 2015.
Ο ανάδοχος θα εκτελεί τις εργασίες μεταφοράς και διάθεσης του συνόλου των αστικών απορριμμάτων του Δήμου Δυτικής Μάνης με δική του ευθύνη και δαπάνες, σε χώρο νόμιμης διάθεσης ή επεξεργασίας και διάθεσης στερεών αστικών απορριμμάτων.
Β.Β.