Κ. Κλάδης: «Οπωσδήποτε ενίσχυση… μέχρι την Κυριακή μεταγραφές»

Κ. Κλάδης: «Οπωσδήποτε ενίσχυση… μέχρι την Κυριακή μεταγραφές»

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Του Νίκου Μπαλόπουλου
Ακόμη μία ημέρα χωρίς ουσιαστική εξέλιξη και κυρίως χωρίς μεταγραφική ισχυροποίηση που επιθυμούν οι φίλαθλοι της Καλαμάτας, ήταν η χθεσινή, με τον τεχνικό της Μαύρης Θύελλας, Κώστα Κλάδη, να δηλώνει στο «Θ» τη μεγάλη ανάγκη για προσθήκες πρώτης γραμμής, μεταφέροντας την αισιοδοξία του για ολοκλήρωση των κινήσεων μέχρι την Κυριακή:
«Να είστε σίγουροι ότι θα γίνουν μεταγραφές και θα έρθουν καλοί παίκτες στην ομάδα. Τα οικονομικά δεν είναι σύμμαχός μας, ωστόσο προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να φέρουμε στην Καλαμάτα ποδοσφαιριστές αντάξιους της ιστορίας του συλλόγου. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι την Κυριακή θα έχουν ολοκληρωθεί αρκετές από τις διαπραγματεύσεις και θα ενσωματωθούν στην ομάδα τουλάχιστον τρεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ξέρουμε τις ανάγκες και τα κενά και μπορώ να πω ότι θα γίνουν τουλάχιστον δέκα προσθήκες μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου», τόνισε ο 57χρονος τεχνικός, επισημαίνοντας ότι συναντά τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση, εμπόδια και τρικλοποδιές – γράψαμε σχετικά με τις δυσκολίες αυτές στο χθεσινό φύλλο – από ανθρώπους που είχαν στο παρελθόν σχέση με την ομάδα.
Είναι ξεκάθαρο, για όποιον έχει παρακολουθήσει προπόνηση της ομάδας όλο αυτό το διάστημα, ότι το ρόστερ παραμένει άδειο. Λίγοι είναι οι παίκτες που μπορούν να σταθούν στη Γ’ εθνική κι έχει δίκιο ο κ. Κλάδης να ζητά πολλές προσθήκες.
Την ίδια ώρα, η διοίκηση κάνει αγώνα δρόμου για να καλύψει ένα τεράστιο κενό, πιο σημαντικό ίσως κι από αυτό των μεταγραφών. Δέκα ημέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας και η Καλαμάτα βαδίζει χωρίς φυσικοθεραπευτή, με τους κινδύνους και τις φοβίες από έναν τραυματισμό να είναι έντονοι.
Παράλληλα, γίνονται σκέψεις για τρόπους με τους οποίους μπορεί να ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα, η οποία αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα και μέσα σ’ αυτές περιλαμβάνεται η μείωση των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας, που θα κυκλοφορήσουν – εκτός απροόπτου – λίγο μετά τις 15 Αυγούστου.