Νέα διεθνής επιτυχία του “Gin Old-Sport” από τα αποστακτήρια Καλλικούνη

Νέα διεθνής επιτυχία του “Gin Old-Sport” από τα αποστακτήρια Καλλικούνη

Το κορυφαίο ultra-premium “Gin Old Sport” των «Αποστακτηρίων Καλλικούνη» καταγράφει ακόμα μία διεθνή τιμητική διάκριση, με τη βράβευσή του με “silver metal” ως προς τη «Γευσιγνωσία» και το «Σχεδιασμό & Συσκευασία» του, στον καταξιωμένο διαγωνισμό International Wine and Spirits Competition (IWSC) στο Λονδίνο.
Είναι ο πρώτος διαγωνισμός που ιδρύθηκε το 1969 με αποκλειστικό σκοπό την ανάδειξη, τη βράβευση και την προώθηση των καλύτερων κρασιών και ποτών στον κόσμο και έπειτα από 46 χρόνια συνεχούς διενέργειάς του, δέχεται συμμετοχές από περίπου 90 χώρες, οι οποίες κρίνονται από προσεκτικά επιλεγμένους ειδικούς του κλάδου. Η δε κατάκτηση από οποιοδήποτε οινοπνευματώδες ποτό ενός «Διαγωνιστικού βραβείου» του αποτελεί κορυφαίο επίτευγμα.
Προκειμένου να διασφαλιστεί η ακεραιότητα του διαγωνισμού διενεργείται, μέσα από μία αυστηρή και ανεξάρτητη διαδικασία τριών κύκλων λεπτομερούς τεχνικής ανάλυσης και αυστηρών γευσιγνωσιών από τους πιο εκλεπτυσμένους ουρανίσκους στο χώρο των οινοπνευματωδών ποτών, αυστηρή αξιολόγηση και απονέμονται βραβεία.
Η κατάκτηση μίας από τις υψηλών αξιώσεων διακρίσεις του δεν αποτελεί μόνο μια αξιόπιστη σφραγίδα υπεροχής για τους παραγωγούς, αλλά και έναν αξιόπιστο οδηγό για τους αγοραστές οίνου και οινοπνευματωδών ποτών.
Ακολουθώντας την επιτυχία τους στο International Wine and Spirits Competition (IWSC), τα «Αποστακτήρια Καλλικούνη» θα «τρέξουν» μια παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια για το “Gin Old Sport”, με κεντρικό μήνυμα ότι μέσα από τις μοναδικές γευστικές του νότες και το γενναιόδωρο και συναρπαστικό «Μεσογειακό γευστικό προφίλ του», καλλιεργείται κλίμα συντροφικότητος, επιχειρηματικότητος, υπευθυνότητος και συνεργασίας στις επιχειρηματικές “Conferences”, με συνέπεια να εμπνέει τους μοντέρνους “Startup-gentlemen” των “Creative business cups” και των “Ιnnovative challenges” σε όλο τον κόσμο και να θεωρείται ένα “iconic brand”, που φημίζεται για το στυλ και την πολυτέλειά του.