Ο δρ. Γιάννης Καλογεράκης και… πάλι στην Καλαμάτα


Συνεχίζοντας το «Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας»
τις επιτυχημένες πρωτοβουλίες του, διοργανώνει από το Σάββατο 1η έως και την Πέμπτη 6 Αυγούστου μία σειρά διαλέξεων από το δρα Γιάννη Καλογεράκη στο Elite City Resort.
Ο κ. Καλογεράκης αποτελεί έναν από τους πιο εμψυχωτικούς και ενδυναμωτικούς ομιλητές σε διεθνές επίπεδο. Στη χαλαρή ραστώνη του Αυγούστου, αλλά και μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα, οι διαλέξεις του μπορούν να αποτελέσουν έναυσμα για την επανεξέταση του τρόπου θεώρησης της καθημερινότητάς μας στο οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον.
Κατά την προηγούμενη παρουσία του στην Καλαμάτα (Μάρτιος 2015) και στο πλαίσιο των εργασιών του «2ου Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας», είχε μαγέψει και κατακτήσει ένα απαιτητικό κοινό 600 ατόμων, που εμφανώς συγκινημένο τον αποθέωσε με τη λήξη της 4ωρης εισήγησής του.
Με μακρόχρονη ακαδημαϊκή εμπειρία αλλά και σημαντική καριέρα ως υψηλόβαθμο στέλεχος εταιρειών, έχει ταυτίσει το όνομά του με την ανθρωποκεντρική ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού και έχει πραγματικά αγαπηθεί από την αγορά για το άμεσο ύφος του και τη μοναδική σκηνική του παρουσία.
Επί 27 χρόνια οργανώνει ενδοεπιχειρησιακά κυρίως σεμινάρια, δραστηριοποιούμενος στην ελληνική, κυπριακή αλλά και ευρωπαϊκή αγορά.

Πρόγραμμα

1η διάλεξη, Σάββατο 1/8, 20.00 – 22.00 «Χτίζοντας την μπράντα μας» (απευθύνεται κυρίως σε εργαζόμενους του τουριστικού τομέα, χωρίς να αποκλείεται η παρουσία των υπολοίπων)

2η διάλεξη, Κυριακή 2/8, 20.00 – 22.00 «Πως να μεγαλώσετε έξυπνα παιδιά με την καρδιά σας (EQ, SQ, CQ)» (απευθύνεται κυρίως σε γονείς ή μέλλοντες γονείς, χωρίς να αποκλείεται η παρουσία των υπολοίπων)

3η διάλεξη, Τετάρτη 5/8, 20.00 – 22.00 «STRESSless (Time, Stress & Energy Management – Διαχείριση χρόνου, Στρες κι ενέργειας)» (απευθύνεται σε όλους)

4η διάλεξη, Πέμπτη 6/8, 20.00 – 22.00
«Πού είναι ο θεός όταν τον χρειάζομαι;» (απευθύνεται σε όλους)
Είσοδος ελεύθερη και χωρίς κόστος, απαιτείται όμως προεγγραφή.