Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χθες το πρωί στον πεζόδρομο και στην οδό Αριστομένους, συνταξιούχοι, οι οποίοι είχαν νωρίτερα πάρει μέρος σε συγκέντρωση στην πλατεία 23ης Μαρτίου.
Σε σχετική τους ανακοίνωση, είχαν αναφέρει πως βρίσκονται σε δεινή θέση, με ευθύνη της κυβέρνησης, εξαιτίας των περιορισμών που επέβαλε στις τραπεζικές συναλλαγές, χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη για τις συντάξεις, αλλά και με τη μη καταβολή από ορισμένα ταμεία του συνόλου των απαιτούμενων ποσών για τις συντάξεις του Ιούλη.
Η εικόνα, συνταξιούχοι να στέκονται με τις ώρες στις ουρές των ΑΤΜ να πάρουν μόλις 120 ευρώ, έχει την υπογραφή της κυβέρνησης, η οποία μέχρι τώρα διαβεβαίωνε ψευδώς ότι οι συντάξεις θα καταβληθούν όλες στην ώρα τους.
Πορεία διαμαρτυρίας των συνταξιούχων χθες το πρωί
Δείτε επίσης.
Καλαμάτα ’80: Φιλική ήττα στην Κηφισιά και έτοιμη να φιλοξενήσει το Βαλκανικό Κύπελλο
Σε εξέλιξη το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Καλαμάτας
Μαύρη Θύελλα πέρασε από την Τούμπα, ιστορική νίκη της Καλαμάτας 1-3 τον ΠΑΟΚ!
Όλοι μιλούν για την Καλαμάτα και την τεράστια νίκη μέσα στην Τούμπα
Το πρόβλημα της Χωροταξίας στη Δυτική Μάνη
Χριστοφιλέας: «Μερικοί μας λένε τρελούς – Βάργκας δεν έχουν πολλές ομάδες»
Θρίαμβος της Καλαμάτας μέσα στην Τούμπα, κέρδισε 1-3 τον ΠΑΟΚ
Σχέδιο για συντηρήσεις στους ποδηλατόδρομους
Τοπικά 12.10.2026, 20:00
Ο καιρός αύριο Τρίτη στην Καλαμάτα
Τοπικά 12.10.2026, 18:30
28 Βρεφονηπιακοί Σταθμοί ΔΥΠΑ για 1.541 παιδιά
Φόρτωση…



