Πρόσληψη 17 ατόμων στο Δήμο Οιχαλίας για την πυροπροστασία

Πρόσληψη 17 ατόμων στο Δήμο  Οιχαλίας για την πυροπροστασία

Δεκαεπτά άτομα προσελήφθησαν από το Δήμο Οιχαλίας με δίμηνη σύμβαση για το έργο της πυροπροστασίας τη θερινή περίοδο και συγκεκριμένα για την περίοδο από 20/7 έως 19/9/2015.
Ως εργάτες/εργάτριες προσελήφθησαν 8 άτομα και συγκεκριμένα οι: ∆ριβαλιάρης Κων/νος, Ζαζάνης Θεόδωρος, ∆ακτυλίδης Μιχαήλ. Ηλιόπουλος Βασίλειος, Κυριακόπουλος Ευάγγελος, Ηλιόπουλος Παναγιώτης Τσιαμούλης Γεώργιος, Μέρης Χρήστος.
Ακολούθως προσελήφθησαν με το ίδιο καθεστώς 8 άτομα με την ειδικότητα οδηγοί πυροσβεστικών οχημάτων και συγκεκριμένα οι: Αδαμόπουλος ∆ήμος, Χρονόπουλος Ιωάννης, ∆ημητρόπουλος ∆ημήτριος, Κατσιμπάρος Παναγιώτης, Κωτσιόπουλος Ευστάθιος, Γεωργακόπουλος Κωνσταντίνος, Καρράς Γεώργιος, Γιαννόπουλος Ηλίας.
Τέλος, με την ειδικότητα του χειριστή μηχανημάτων έργου για πυροπροστασία με διμηνη σύμβαση προσελήφθη ο Σταυρόπουλος Γεώργιος.
Το ωράριο εργασίας όλων θα διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας σε θέματα πυρασφάλειας και σε κάθε περίπτωση θα συνεργάζονται με τα αρμόδια όργανα (π.χ. με Πυροσβεστική Υπηρεσία, άλλους φορείς, αρμόδια όργανα του ∆ήμου κ.λπ.) και με ό,τι άλλο κριθεί απαραίτητο, προκειμένου να προληφθεί ή να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς.