Στον εισαγγελέα καταρτιζόμενοι για μη καταβολή χρημάτων από σεμινάρια

Στον εισαγγελέα καταρτιζόμενοι για μη καταβολή χρημάτων από σεμινάρια

Το τηλεφωνικό νούμερο στις βεβαιώσεις ανήκει στο Άσυλο Ανιάτων!
Αναφορά στην Εισαγγελία Καλαμάτας κατά εκπαιδευτικού οργανισμού που υλοποιεί σεμινάρια κατέθεσαν δεκάδες Μεσσήνιοι καταρτιζόμενοι, καθώς, αν και έχει περάσει ένας χρόνος, δεν έχουν ακόμα πληρωθεί.
Αυτό, δε, που τους έχει προβληματίσει είναι το τηλεφωνικό νούμερο στο χαρτί που τους είχε δοθεί με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου. Όταν το κάλεσαν, διαπίστωσαν ότι ανήκει στο… Άσυλο Ανιάτων.
 
Έπειτα από ένα χρόνο
Οι καταρτιζόμενοι είναι πάνω από 50, με τους περισσότερους να έχουν υπογράψει την καταγγελία προς τον εισαγγελέα Καλαμάτας.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε πέρυσι τον Ιούνιο στην Καλαμάτα. Επρόκειτο για μηνιαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και υλοποιήθηκε από εκπαιδευτικό οργανισμό που εδρεύει στην Αθήνα.
Οι καταγγέλλοντες τονίζουν ότι η εταιρεία δεν τους απέδωσε μέχρι σήμερα, ως όφειλε, τα χρήματα από την παρακολούθηση, παρά τις συνεχείς οχλήσεις τους.
 
Μόνο οι καθηγητές πληρώθηκαν
Μάλιστα, καταγγέλλουν ότι ύστερα από επανειλημμένες διαμαρτυρίες η εταιρεία τούς παρέπεμψε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Όμως, ο αρμόδιος υπάλληλος τους απάντησε ότι δεν έχουν καμία πληροφόρηση για όσα του ανέφεραν και πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν είναι υπεύθυνη γι’ αυτό το πρόγραμμα.
Επιχειρώντας δε, όπως αναφέρουν, να επικοινωνήσουν με τηλέφωνο που ήταν αναγραμμένο στις βεβαιώσεις συμμετοχής που έλαβαν, διαπίστωσαν ότι απαντούσε το Άσυλο Ανιάτων Καλαμάτας.
Πάντως, αναφέρουν ότι οι καθηγητές που υλοποίησαν το πρόγραμμα έχουν ήδη πληρωθεί.

Της Βίκυς Βετουλάκη