Συγκέντρωση υπέρ του ΟΧΙ χθες στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας (φωτογραφίες και βίντεο)


Με μια σημαντική σε όγκο συγκέντρωση οι πολίτες της Καλαμάτας που τάσσονται κατά της υπογραφής της συμφωνίας που προτείνουν οι εταίροι, είπαν χθες το πρώτο ΟΧΙ, δύο μέρες πριν από το δημοψήφισμα.
Στη συγκέντρωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Θανάσης Πετράκος.
Στο κάλεσμά του προς τους πολίτες να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς των Ευρωπαίων εταίρων, μας υποστήριξε ότι διάφοροι ολιγαρχικοί κύκλοι κάνουν τα πάντα για να φοβίσουν τους πολίτες, αλλά ξεχνούν ότι έπειτα από πέντε χρόνια με μνημόνια και τρομοκρατία έχουν κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς μας με το φόβο.
«Την Κυριακή 5 Ιουλίου όλοι αυτοί θα πάρουν την απάντησή τους. Από αυτές τις σπουδαίες ιστορικές απαντήσεις που μόνο οι λαοί ξέρουν να δίνουν. Και ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει ότι ξέρει να μάχεται και να κερδίζει. Οι δανειστές θέλουν να καταργήσουν τη Δημοκρατία. Το δικαίωμα να μιλάμε εμείς, να αποφασίζουμε εμείς. Είμαστε μια κυρίαρχη χώρα και ένας ισχυρός λαός. Προσπαθούν να μας διχάσουν. Κάνουν λάθος, ο λαός και οι ανάγκες του είναι μια μεγάλη αλυσίδα, ο ένας πλάι στην άλλη. Πάμε δυνατά να δυναμώσουμε το ΟΧΙ. Να μπούμε όλοι και όλες στο μεγάλο κύκλο της Δημοκρατίας. Το ΟΧΙ την Κυριακή 5 Ιουλίου είναι η πιο θετική ψήφος», συμπλήρωσε.
Α.Π.

https://youtu.be/2Nng9aKiC_0