«Έκλεισε» η συνεργασία της Καλαμάτας με Ντάβαρη-Παπαγεωργίου

«Έκλεισε» η συνεργασία της Καλαμάτας με Ντάβαρη-Παπαγεωργίου

Εκτός από τους νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές Πιέρ Καλαγκάνη και Μάριο Αγγελόπουλο το «παρών» στη σημερινή προπόνηση της Καλαμάτας στο Στάδιο της Παραλίας έδωσε και ο Κώστας Ντάβαρης. Η παρουσία του πρώην προέδρου του Πανηλειακού συνοδεύθηκε με την επίσημη γνωστοποίηση από την πλευρά της Μαύρης Θύελλας της συνεργασίας που δεν περιλαμβάνει διοικητικές αλλαγές. Ο Γιώργος Ράλλης συνεχίζει πρόεδρος, ενώ ο Κώστας Ντάβαρης αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής, εκπροσωπώντας τον επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου, ο οποίος επίσης δραστηριοποιείται στην Ηλεία και εμφανίζεται διατεθειμένος να στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια της τοπικής μας για άνοδο στη Football League, μέσα και από την άμεση ενίσχυση του ρόστερ.
«Ο Π.Σ. ” Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ” ανακοινώνει ότι την προσπάθεια μας συμφωνήθηκε να ενισχύσουν σε κάθε επίπεδο ο Θανάσης Παπαγεωργίου και από την θέση του Τεχνικού Διευθυντή ο Κώστας Νταβαρης, επιχειρηματίες και παράγοντες με προσφορά στο χώρο και όλοι μαζί πιστεύουμε ότι θα υλοποιήσουμε τα όσα οραματιζόμαστε για την ομάδα» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της Καλαμάτας.
Μετά της τέλος της προπόνησης που έγινε υπό τις οδηγίες του Κώστα Κλάδη, Ράλλης και Ντάβαρης είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές.
Πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο εναρκτήριο παιχνίδι της Γ’ Εθνικής, την Κυριακή στις 4.30 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, με αντίπαλο την πολύ ισχυρή Δόξα Νέας Μανωλάδας για το οποίο υπάρχει κινητοποίηση και στις τάξεις των φιλάθλων.
-Αναλυτικότερο ρεπορτάζ και δηλώσεις στην αυριανή έντυπη έκδοση του Θάρρους.
Χ.Ε.