Ήρθαν Καλαγγάνης, Αγγελόπουλος και έπεται συνέχεια στη Μαύρη Θύελλα

Ήρθαν Καλαγγάνης, Αγγελόπουλος και έπεται συνέχεια στη Μαύρη Θύελλα

Η βαριά ήττα που γνώρισε η Καλαμάτα στο φιλικό της Παρασκευής στην Τρίπολη αποτέλεσε τελικά, έστω και αρκετά αργά, το …καμπανάκι που σήμανε την κινητοποίηση όλων, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί και να βελτιωθεί. Αυτό περιλαμβάνει αρχικά τους ίδιους τους παίκτες στην πλειοψηφία των οποίων θα συνεχίσει να στηρίζεται η Μαύρη Θύελλα και οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να υπερβάλλουν εαυτόν για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες. Ο προπονητής Κώστας Κλάδης έχει δίκιο να «υπερασπίζεται» τον εαυτό του από τα «βέλη» που μοιραία έχουν εκτοξευθεί, λέγοντας ότι δεν μπορεί να κριθεί από ένα φιλικό και συνεχίζει να δουλεύει κι αυτός στο γήπεδο. Εδώ όμως δεν μπορούμε να παραλείψουμε να αναφερθούμε και στα σενάρια που συνεχίζουν να …φουντώνουν σχετικά με το ενδεχόμενο αλλαγής στην τεχνική ηγεσία, με το όνομα του Θανέλα, να προστίθεται σε αυτά των Γκόφα, Μαγγαφίνη και μπορεί να αποτελούν απλώς φιλολογική συζήτηση ή ευσεβείς πόθους κάποιων ή ο χρόνος να επιβεβαιώσει τελικά κάποιο από αυτά ή «να φέρει» κάτι άλλο…
Από την άλλη, η αντίδραση της διοίκησης ήταν κι αυτή άμεση με την απόκτηση δύο γνώριμων παικτών, του 33χρονου πια αριστερού μπακ Πιέρ Καλαγκάνη (πέρυσι έπαιζε στον Ηρακλή Ψαχνών) και του επιθετικού Μάριου Αγγελόπουλου (Παναρκαδικό). Οι δυό τους αναμένονταν χθες στο γήπεδο, όμως έφτασαν με μικρή καθυστέρηση κι έτσι θα κάνουν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση (στο Στάδιο καιρού επιτρέποντος ή ενδεχομένως στο Ασπρόχωμα), ενώ ο κ. Κλάδης μεταφέρει ότι γίνονται προσπάθειες να αποκτηθούν και κάποιοι άλλοι παίκτες.
Όλα αυτά ενώ η πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, στο πλαίσιο του 3ου Ομίλου, θα γίνει για την Καλαμάτα την προσεχή Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, με αντίπαλο την ισχυρή Δόξα Νέας Μανωλάδας.

Τίποτα ουσιαστικό ακόμη στη …διοικητική ενίσχυση

Στο μεταξύ ο πρόεδρος Γιώργος Ράλλης δίνει το δικό του αγώνα για την διοικητική και οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Παραδέχεται τις επαφές με τους Ντάβαρη και Παπαγεωργίου, οι οποίοι έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Πανηλειακό. Ωστόσο, εξηγεί ότι δεν έχουν καταλήξει κάπου, ενώ τονίζει ότι δεν είναι οι μόνοι πιθανοί «συμπαίκτες».