Δύο νεκροί από κεραυνούς!

Δύο νεκροί από κεραυνούς!

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον τέσσερις τραυματίστηκαν από την κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες την χώρα μας, έχοντας προκαλέσει τεράστιες καταστροφές και σοβαρά προβλήματα σε διάφορες περιοχές.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας, ένας 52χρονος βοσκός έχασε τη ζωή του στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, όταν χτυπήθηκε από τον κεραυνό. Ο άτυχος άντρας είχε βγει το πρωί με τα πρόβατά του στην περιοχή Ξηροκάμπι, ωστόσο, προσπάθησε να προφυλαχθεί από την ισχυρή καταιγίδα που ξέσπασε κάτω από ένα δέντρο, το οποίο, όμως, χτυπήθηκε από κεραυνό.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό ο γιος του, κοτνά στην ιερά μονή Μαλεβής. Ο 52χρονος είχε καψίματα στο κεφάλι και στο στήθος, ενώ η σορός του θα διακομιστεί στην Ιατροδικαστική υπηρεσία Κορίνθου, προκειμένου να γίνει νεκροψία-νεκροτομή.

Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή στη μέση του δρόμου στη Σαλαμίνα

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι και μια 73χρονη γυναίκα η οποία βρέθηκε νεκρή το πρωί στη Σαλαμίνα, φέρεται να έχασε τη ζωή της λόγω της κακοκαιρίας και συγκεκριμένα από κεραυνό!

Η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή το πρωί από πυροσβέστες οι οποίοι περιπολούσαν στο νησί. Σύμφωνα με το γραφείο τύπου της Πυροσβεστικής, οι πυροσβέστες εντόπισαν την γυναίκα στη μέση του δρόμου και πληροφορίες αναφέρουν ότι πέθανε από χτύπημα κεραυνού.

Ερευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενου από το Λιμενικό

Κι όλα αυτά ενώ στη θαλάσσια περιοχή Βασιλικά Σαλαμίνας είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό ενός άντρα ο οποίος, επίσης, φαίνεται ότι χάθηκε λόγω της κακοκαιρίας. Για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη έρευνες από δύο πλωτά του Λιμενικού στη θάλασσα και περιπολικό όχημα από ξηράς, ενώ σύμφωνα με μαρτυρία περίοικου, ο άνδρας που επέβαινε σε μικρό σκάφος, παρασύρθηκε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στα βράχια

Πηγή: protothema.gr