Κώστας Κλάδης: «Εμείς κάνουμε τα παιχνίδια εύκολα ή δύσκολα»…

Κώστας Κλάδης: «Εμείς κάνουμε τα παιχνίδια εύκολα ή δύσκολα»…

«Διάνα» έκανε ο Κώστας Κλάδης στην επιλογή του να παρακολουθήσει την Τετάρτη τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στη Δόξα Μανωλάδα και τον ΑΟ Λεβάντε, καθώς η ομάδα της Ηλείας θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της Καλαμάτας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπως προέκυψε μετά από τη χθεσινή κλήρωση. Ο έμπειρος τεχνικός του τοπικού μας συγκροτήματος με δηλώσεις του στο «Θ» καταθέτει τις πρώτες σκέψεις του μετά τη γνωστοποίηση του αναλυτικού προγράμματος, που θα έχει αφετηρία την 27η Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού:
«Η Μανωλάδα είναι μια καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες, αλλά κι εμείς είμαστε πολύ καλοί. Θέλουμε να πάμε καλά σε αυτό το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και να ξεκινήσουμε με την κατάκτηση των 3 πόντων. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολη η πρεμιέρα και πρέπει να αποβάλουμε και το άγχος που συνήθως βαρύνει περισσότερο τη γηπεδούχο ομάδα.
Από εκεί και πέρα, θα παίξουν όλοι με όλους και δεν έχει τόση σημασία η σειρά της κλήρωσης. Δεν διαχωρίζουμε αντιπάλους, καθώς εμείς είμαστε που κάνουμε τα παιχνίδια εύκολα ή δύσκολα. Πιστεύω πάντως ότι στον όμιλό μας ξεχωρίζουν μαζί με την Καλαμάτα ο Αιολικός, ο Παναρκαδικός, η Δόξα Μανωλάδας, η Χαλκίδα, ο Βύζας Μεγάρων και η Σπάρτη.
Ο πρωταθλητής θα κριθεί στη διάρκεια, την ηρεμία και το πάθος που θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές για να πετύχουν  το στόχο τους. Το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν μόνο 14 ομάδες σημαίνει ότι είναι περιορισμένα τα περιθώρια για λάθη και απώλειες βαθμών, καθώς δεν θα υπάρχει ο χρόνος και η ευκαιρία να αναπληρωθούν.
Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στο βάρος της βαριάς φανέλας της ιστορικής Μαύρης Θύελλας και τις προσδοκίες του κόσμου.
Αν και η Καλαμάτα είναι μια εντελώς νέα ομάδα, θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα, καθώς όλα τα παιδιά συμμετέχουν με όρεξη στην προετοιμασία»
Τέλος, σχολιάζοντας τη μη συμμετοχή τελικά του Πανηλειακού, ο Κώστας Κλάδης πρόσθεσε ότι είναι θλιβερό μια ομάδα με βαριά φανέλα και ιστορία να αναγκάζεται να εγκαταλείψει, ως αποτέλεσμα της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που περνάει η χώρα μας και έχει επιπτώσεις και στο χώρο του ποδοσφαίρου.
-Η Καλαμάτα θα δώσει το Σάββατο στην Κόρινθο (5.30 μ.μ.) ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα που αγωνίζεται πλέον στο τοπικό πρωτάθλημα, ενώ την Κυριακή θα υποδεχθεί στις 4.30 μ.μ. τον ΑΟ Λεβάντε.
 
Χριστίνα Ελευθεράκη