Στην Καλαμάτα ο Γκόφας- Δεν υπάρχει πικρία λέει ο Κλάδης

Στην Καλαμάτα ο Γκόφας- Δεν υπάρχει πικρία λέει ο Κλάδης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μίλτος Γκόφας είναι ο «εκλεκτός» του νέου τεχνικού διευθυντή της Καλαμάτας Κώστα Ντάβαρη και θ’ αναλάβει καθήκοντα από τη Δευτέρα. Ο πρώην Αιγιώτης προπονητής της Μαύρης Θύελλας που θα είναι και ο μελλοντικός δεν θα χάσει φυσικά την ευκαιρία να παρακολουθήσει  το αυριανό παιχνίδι.
Φυσικά δεν υπάρχει ξεκάθαρη ή επίσημη θέση της διοίκηση επ’ αυτού, καθώς θα ήταν τουλάχιστον άκομψο να ανακοινωθεί κάτι τέτοιο παραμονές της δύσκολης πρεμιέρας. Ωστόσο ο νυν τεχνικός της ομάδας Κώστα Κλάδης είναι …έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο, τηρώντας πραγματικά αξιέπαινη στάση: «Εγώ έδωσα τον αγώνα μου κάτω από δύσκολες συνθήκες και με τη βοήθεια του κ. Ράλλη προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μια αξιόμαχη ομάδα. Από εκεί και πέρα είναι λογικό όταν έρχονται καινούργια αφεντικά να θέλουν να φέρουν τους δικούς τους ανθρώπους. Ήδη έφεραν κάποιους σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχει καμία πικρία και δεν με προσβάλει το ενδεχόμενο να μη συνεχίσω στην ομάδα. Μακάρι να πάει καλά η ομάδα. Εμένα αυτή θα είναι η χαρά μου. Αισθάνομαι ότι έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος» δήλωσε στο «Θ», ερωτηθείς σχετικά, ο έμπειρος προπονητής, δίνοντας παράλληλα ραντεβού σε όλους αύριο στο γήπεδο και το δύσκολο όπως παραδέχεται παιχνίδι με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας, την οποία η Καλαμάτα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει στα ίσα, με αισιοδοξία για τη νίκη, προκειμένου να κάνει ξεκίνημα με το δεξί…
Χ.Ε.

Κλείνει και Κόσουτιτς
Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, βρέθηκε χθες, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, ο 28χρονος Σέρβος επιθετικός Νίκιτσα Κόσουτιτς και αναμένεται να υπογράψει στην Καλαμάτα. Ο παίκτης είχε φτάσει μια ανάσα από τη Γλυφάδα, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στον Εθνικό Φιλιππιάδας.