Τα βαρίδια του ΠαΣοΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ


Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠαΣοΚ αφήνει ο πρώην Πρωθυπουργός, υπό την προϋπόθεση ότι η κα Γεννηματά θα απαλλαγεί από τα «βαρίδια» του κόμματός της, αναφέροντας για παράδειγμα τον Βενιζέλο και τον Λοβέρδο.
Και ποιος διαφωνεί; Ουδείς.
Μόνο που τα πραγματικά  βαρίδια του ΠαΣοΚ κ. Τσίπρα έχουν μετακομίσει εδώ και μια τριετία στον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή στο κόμμα σας.
Ν’ αναφέρω μερικά από αυτά;
Ο κ. Αντώνης Κοτσακάς και η ομάδα του, δηλαδή ο στενός πυρήνας των συνεργατών του Άκη Τσοχατζόπουλου, η κα Τζάκρη με τα λουμπουτέν της, ο ψευτοαπεργός πείνας Μιχελογιαννάκης, ο Παραστατίδης, η κα Σακοράφα, ο π. Υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής, ο π. Υπουργός  κ. Σπιρτζής, ο πατριώτης μας Οδυσσέας Βουδούρης, ο είμαι το ΠαΣοΚ στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον αποκαλεί εύστοχα ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο Φωτόπουλος της ΔΕΗ, ο Μπαλασόπουλος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ο Καλφαγιάννης της ΕΡΤ και δεκάδες άλλοι.
Δεν αναφέρω την κα Κατσέλη, την κα Παναρίτη, τον Γιάννη Βαρουφάκη, τον Νίκο Κότζια, που από στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, έγιναν εν μια νυχτί δικοί σας στενοί συνεργάτες.
Άρα για ποια βαρίδια στο ΠαΣοΚ μιλάτε αγαπητέ κ. Πρόεδρε του ΣΥΡΙΖΑ; Προφανώς τα δικά σας.
Ε, μαζέψτε τα.

Του Γ. Κυριακόπουλου