15χρονος σκότωσε με καραμπίνα 17χρονο στην Κάτω Αχαΐα!


Ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Κάτω Αχαΐα με θύμα έναν 17χρονο, ο οποίος έχασε τη ζωή του ύστερα από πυροβολισμούς που δέχθηκε από 15χρονο μαθητή στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου της περιοχής.

Ο άτυχος 17χρονος διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και απο εκεί κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και αμέσως διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ και εισήχθη στο χειρουργείο.

Δυστυχώς, όμως, τα πολλαπλά τραύματα που έφερε στη θωρακική και την κοιλιακή χώρα αποδείχθηκαν καταλυτικά για την εξέλιξη της κατάστασής του, και λίγο μετά τις 22:30 άφησε την τελευταία του πνοή, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο 15χρονος συνελήφθη και κρατείται, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.com, ισχυρίστηκε ενώπιον των αστυνομικών ότι τον πυροβόλησε «για προσωπικούς λόγους», αφήνοντας στη συνέχεια να εννοηθεί ότι είχε πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού (bullying).

Το θλιβερό μαντάτο ταξίδεψε ταχύτατα στην περιοχή και, υπό τον φόβο αντιποίνων από τον ευρύτερο οικογενειακό και φιλικό κύκλο του θύματος, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας φρουρούν τα σπίτια θύτη και θύματος, ενώ οι πολίτες της Δυτικής Αχαΐας έχουν σοκαριστεί από το τραγικό συμβάν.