H Κωνσταντοπούλου κάνει έξωση σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

H Κωνσταντοπούλου κάνει έξωση σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Αποφασισμένη να κάνει τη ζωή δύσκολη στους πρώην συντρόφους της είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου… Τουλάχιστον αυτό μπορεί να το κάνει μέχρι την επόμενη Πέμπτη που θα παραδώσει τη σκυτάλη στον Νίκο Βούτση.
Όπως γράφει ο Μικροπολιτικός, έστειλε στην Κουμουνδούρου χθες το πρωί, έγγραφο ζητώντας να αδειάσουν τα γραφεία του 7ου ορόφου που μισθώνει η βουλή επί της οδού Μητροπόλεως και τα οποία χρησιμοποιούν αποκλειστικά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την επαρχία. Μάλιστα η Ζωή ζητά το άδειασμα των γραφείων να γίνει εντός 48ωρου!
Ένα εξ αυτών των γραφείων χρησιμοποιούσε και ο Αλέξης Τσίπρας όταν ήταν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν ήταν βουλευτής συνεπώς δεν μπορούσε να είχε γραφείο στη Βουλή.
Τρία σενάρια θεωρούνται επικρατέστερα για την κίνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής ενδεχομένως να θέλει την απελευθέρωση των συγκεκριμένων χώρων για τη συντήρησή τους και στη συνέχεια την παραχώρησή τους σε άλλους βουλευτές. Το δεύτερο ενδεχόμενο θέλει τη Ζωή να εποφθαλμιά το πρώην γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και το τρίτο σενάριο είναι ο συνδυασμός των δύο πρώτων.
sofokleousin.gr