Διακοπές τέλος από χθες για την Καλαμάτα

Διακοπές τέλος από χθες για την Καλαμάτα

Αδικαιολογήτως απόντες κρίθηκαν Κερμενίδης και Αθανασόπουλος
 
Σε προπονητικούς ρυθμούς ξαναμπήκε από χθες η Καλαμάτα, με τον τεχνικό της ομάδας, Λεωνίδα Μπίλη να πιάνει δουλειά, νωρίς το απόγευμα στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Περίπου 15 παίκτες έδωσαν το «παρών» στο πρώτο αυτό ραντεβού, μετά τα Χριστούγεννα. Αρνητική εξέλιξη αποτέλεσε η απουσία των Βασίλη Αθανασόπουλου και Νίκου Κερμενίδη, οι οποίοι …φλερτάρουν με την Ερμιονίδα, ωστόσο για να ολοκληρωθεί αυτή ή όποια άλλη μετακίνηση θα πρέπει να συναινέσει η διοίκηση της Καλαμάτας. Για την ώρα, οι δύο ικανοί και αναμφισβήτητα απαραίτητοι ποδοσφαιριστές για την τοπική μας ομάδα, κρίνονται ως αδικαιολογήτως απόντες και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι. 
Αντίθετα, άδεια είχαν πάρει οι Παλιούρας, Κολημήτρας, Καλαγκάνης, Τορεζάνι και Παναγιωτόπουλος.
Από την άλλη, νέα πρόσωπα δεν υπήρχαν στην προπόνηση χθες, όπως ίσως θα περίμεναν κάποιοι. Ή μάλλον υπήρχαν και αυτοί ήταν οι γνώριμοι Γιάννης Τσόπελας και Νίκος Λιόλιος. Ωστόσο, η παρουσία τους στην ομάδα της Καλαμάτας δεν αποτελεί μετεγγραφή, αλλά προπονούνται στο πλαίσιό της, έως ότου βρουν τον επόμενο αγωνιστικό τους προορισμό.
Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» Λεωνίδας Μπίλης εμφανίζεται καθησυχαστικός μεταφέροντας ότι ήδη έχει υπάρξει συμφωνία με κάποιους παίκτες «πρώτης γραμμής», που θ’ ανακοινωθούν όμως όταν αποδεσμευθούν από τις ομάδες τους και ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή τους.
Η σημερινή προπόνηση θα είναι πρωινή στο Στάδιο της Παραλίας, ενώ σε αντίθεση με τα Χριστούγεννα, η ξεκούραση της Πρωτοχρονιάς θα είναι ελάχιστη ίσως και χωρίς κανένα ρεπό.