Ευθύνες στους γιατρούς του Νοσοκομείου Καλαμάτας για τον απρόσμενο θάνατο της 29χρονης κόρης του

Ευθύνες στους γιατρούς του Νοσοκομείου Καλαμάτας  για τον απρόσμενο θάνατο της 29χρονης κόρης του

Ο πρώην πρόεδρος και νυν γενικός γραμματέας του Αστέρα Βαλύρας, Γιώργος Φωτεινός, σε δήλωσή του εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι από τους συγγενείς και φίλους του, κύρια από την αθλητική οικογένεια της Μεσσηνίας, συμπαραστάθηκαν στην οικογένειά του, στο βαρύ πένθος για τον πρόωρο χαμό της αγαπημένης τους κόρης, Κωνσταντίνας, ο οποίος επισημαίνει ότι έφυγε από αμέλεια κάποιων ιατρών που εφημέρευαν στα Επείγοντα Περιστατικά του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Όπως αναφέρει: «Δεν προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έδωσαν εξιτήριο στην 29χρονη κόρη μας, που υπέφερε από φρικτούς πόνους στο κεφάλι, με αποτέλεσμα την επόμενη μέρα να υποστεί εγκεφαλικό ανεύρυσμα, που την κράτησε σε κώμα για δύο εβδομάδες στην Εντατική Μονάδα του Τζάνειου Νοσοκομείου Πειραιά, αλλά ήταν πλέον αργά.

Υ.Γ. Ελπίζω, η κόρη μας να είναι το τελευταίο θύμα, που πέθανε τόσο πρόωρα, πριν συμπληρώσει τα 30 της χρόνια, από εγκληματική αμέλεια κάποιων ιατρών που εφημέρευαν τη συγκεκριμένη μέρα που διακομίστηκε η κόρη μας στα Επείγοντα Περιστατικά του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Τέλος, ζητάω μια μεγάλη συγγνώμη από το νυν δραστήριο πρόεδρο του Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Μπέζο και από το υπόλοιπο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που δίνει καθημερινά το δικό του αγώνα για τη νοσηλεία και φροντίδα των Μεσσήνιων συμπατριωτών μας και όχι μόνο, μέσα σε αντίξοες συνθήκες, και κρατάει στο ύψος του τις υπηρεσίες Υγείας του Νοσοκομείου Καλαμάτας, στα κορυφαία της χώρας μας.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,
Γιώργος Φωτεινός
Βαλύρα/ Ιθώμης».