Καλαμάτα-Σπάρτη μετά από 43 χρόνια…


Προσκλητήριο φιλάθλων την Κυριακή από τον Λυκούργο Γαϊτανάρο

Με αφορμή τον κρίσιμης βαθμολογικής αξίας αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που θα δώσει η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, με αντίπαλο την ΑΕ Σπάρτης, ο επίτιμος πρόεδρος Λυκούργος Γαϊτανάρος σκαλίζει μνήμες και απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο να δώσει ηχηρό «παρών» στις κερκίδες:
Αγαπητοί φίλαθλοι,
Η νίκη τον Ιούνιο του 1972 με το Λεωνίδα Σπάρτης 7-1, παρουσία 10.000 ανθρώπων με τις ευλογίες του μακαριστού Μητροπολίτη Θέμελη, παρουσία κυβερνητικού κλιμακίου και πολλών επισήμων – η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην Καλαμάτα – μας έδωσε τη μεγάλη χαρά που για πρώτη φορά η Καλαμάτα (Μαύρη Θύελλα) γιόρτασε την άνοδό της στην Α΄ εθνική κατηγορία.
Και τώρα έρχομαι να σας παρακαλέσω, μετά από 40 χρόνια την Κυριακή να δώσουμε όλοι το παρόν στο γήπεδο, που έχουμε τον πιο σημαντικό αγώνα ζωής και θανάτου πάλι με τη Σπάρτη. ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Η Σπάρτη μας έδωσε το γούρι της ανόδου και γράψαμε την μεγάλη ποδοσφαιρική ιστορία, και πάλι η Σπάρτη θα μας δώσει τη χαρά της σωτηρίας!!
Θέλω να σας παρακαλέσω ιδιαίτερα ακόμα και αν χαλάσει ο καιρός να δώσετε το παρόν.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Λ. Γαϊτανάρος.