Με ενθουσιασμό το κυνήγι του χαμένου θησαυρού στην Κυπαρισσία! (φωτογραφίες)

Με ενθουσιασμό το κυνήγι του χαμένου θησαυρού στην Κυπαρισσία! (φωτογραφίες)

Με πολλές συμμετοχές και μεγάλο ενθουσιασμό διεξήχθη την Κυριακή στην Κυπαρισσία το κυνήγι του χαμένου θησαυρού, το οποίο διοργάνωσε, με απόλυτη επιτυχία, ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας!
Από νωρίς το πρωί δεκάδες παιδιά, νέες και νέοι της πόλης, κατέφθαναν στην κεντρική πλατεία, όπου λειτουργεί το χριστουγεννιάτικο χωριό, για να δηλώσουν συμμετοχή και να διαβάσουν τους όρους! Το παιχνίδι διεξήχθη με τα παιδιά να συμμετέχουν με πολύ κέφι και χαρούμενη διάθεση, για να βρουν τις απαντήσεις των γρίφων!
Σε σχετική του ανακοίνωση, το Δ.Σ. του Ε.Σ.Κ. σημειώνει: «Ευχαριστούμε θερμά όλα τα παιδιά του Γυμνασίου Κυπαρισσίας που συμμετείχαν και φέτος στο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού και το διευθυντή του Γυμνασίου, κύριο Θεοδωρόπουλο, που μας τίμησε με την παρουσία του! Επίσης, ευχαριστούμε πολύ τη Χρύσα Θεοδωροπούλου, τον Γιώργο Τσάλτα και τον Βασίλη Τζώρτα, για τη δημιουργία-οργάνωση-επιτυχία του παιχνιδιού! Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες, καθώς και όλα τα καταστήματα της πόλης μας για τη βοήθειά τους! Συγχαρητήρια στους νικητές! Καλές γιορτές σε όλους!».
Νικήτρια στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού αναδείχθηκε η ομάδα των Θεμιστοκλή (Θέμη) Παναγόπουλου, Γιώργου Λυδιώτη, Αποστόλη Παπαδόπουλου, Θανάση Τσιμπλή και Στέφανου Τζώρτα, η οποία μάλιστα έκανε και ρεκόρ χρόνου!