Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου σε ποδόσφαιρο, βόλεϊ και μπάσκετ στη Μεσσηνία

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου σε ποδόσφαιρο, βόλεϊ και μπάσκετ στη Μεσσηνία

Α΄  ΤΟΠΙΚΗ
Ο Πάμισος υποδέχεται τον Τσικλητήρα Πύλου
ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ
 
Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Παμίσου Μεσσήνης και του Τσικλητήρα Πύλου, δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της 15ης (και τελευταίας του α΄ γύρου) αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής κατηγορίας. Ακόμη μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το «ντέρμπι ουραγών» Μεσσηνιακού – Απόλλωνα Καλαμάτας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ακόμη συναντήσεις με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, ο Πανθουριακός φιλοξενεί τον ΑΣ Ανδρούσας, ο Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας «κοντράρεται» με τον Αστέρα Αρφαρών, ενώ ο ΑΟ Διαβολιτσίου «συγκρούεται» με τον ΑΟ Φαραί.
 
ΘΟΥΡΙΑ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ
Νίκη με καλή εμφάνιση θα προσπαθήσει να συνδυάσει στο σημερινό αγώνα με τον ΑΣ Ανδρούσας ο Πανθουριακός, συνεχίζοντας έτσι την εξαιρετική του πορεία. Ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος έχει όλο το δυναμικό διαθέσιμο.
Στην ομάδα της Ανδρούσας τώρα, ο τεχνικός Σπύρος Τσίκινης και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν  αξιόλογη εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα.
 
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΑΡΦΑΡΑ
Με αρκετές απουσίες φιλοξενεί τον Αστέρα Αρφαρών ο Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός Κώστας Λαμπρόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Παναγιώτη Σταματόπουλου (τιμωρημένος), Ντίνου Γαλάνη (τραυματίας), Θανάση Γεωργιόπουλου και  Κώστα Καρδάση (έχουν σταματήσει). Ο Μιλτιάδης θέλει να επιστρέψει στις νίκες ανεβαίνοντας στο βαθμολογικό πίνακα.
Ένα καλό αποτέλεσμα θα «κυνηγήσει» το συγκρότημα των Αρφαρών. Ο προπονητής Στάθης  Βανικιώτης δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του στην παρουσία των Σταμάτη Φέστα (τιμωρημένος), Παναγιώτη Χαραλαμπόπουλου (τραυματίας), Ηλία Καπόγλη (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) και Παναγιώτη Ματθαίου – Λίβα (αναχώρησε εκτός Μεσσηνίας για προσωπικούς  λόγους).
 
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ Κ.
Μονόδρομος είναι η νίκη για το μεσσηνιακό τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα Καλαμάτας για  να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Ο τεχνικός Τάσος Χατζηαγγελής δεν θα καθίσει  στον πάγκο λόγω της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΜ και τους «πράσινους» θα κοουτσάρει ο συνεργάτης του, Γιώργος Κατσούλης.
Νοκ άουτ είναι ο Φώτης Κουλουράς (τιμωρημένος) και Γιάννης Πετρόγιαννης (κτύπησε μετά το ματς με τον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων).
Στους «μαυρόασπρους» τώρα, ο προπονητής Γιώργος Γρηγορόπουλος και ο συνεργάτης του Τάκης Κουτίβας θα έχουν στη διάθεσή τους και τους Σπύρο Αντωνόπουλο (εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί), Χρήστο Μαργιόλη (ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε).
Δύσκολη θεωρείται η συμμετοχή των Κώστα Μάλαμα και Δημήτρη Τσουλάκου (ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμό).
Ο Απόλλων Καλαμάτας θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.
 
ΠΑΜΙΣΟΣ Μ. – ΠΥΛΟΣ
Χωρίς τον Τάσο Κωνσταντακόπουλο (αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με τον Αστέρα Αρφαρών) φιλοξενεί τον Τσικλητήρα  Πύλου στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής ο Πάμισος Μεσσήνης. Ο τεχνικός Αντώνης Μαυρέας και ο συνεργάτης του Αντώνης Παπαγιαννόπουλος θα έχει πάντως στη διάθεσή του τον Γιάννη Τρίψα (εξέτισε την ποινή του).
Οι «πράσινοι» της Μεσσήνης βλέπουν μόνο νίκη για να ξεφύγουν 6 βαθμούς από την ομάδα της Πύλου και παράλληλα να κατακτήσουν τον άτυπο τίτλο του «Πρωταθλητή Χειμώνα».
Από την άλλη πλευρά, ο Τσικλητήρας Πύλου θέλει βαθμό ή βαθμούς, διατηρώντας αμείωτες τις ελπίδες του  για τον τίτλο. Ο τεχνικός Νίκος Κακαλέτρης (ο συνεργάτης του Κώστας Παλαμάρας δεν θ’ ακολουθήσει την αποστολή, καθώς έχει υποχρεώσεις με την ΑΣ Φυτειάς), έχει όλο το δυναμικό «ετοιμοπόλεμο».
 
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΑΟ ΦΑΡΑΙ
Ένα μόνο αποτέλεσμα σκέπτονται στο στρατόπεδο  του ΑΟ Διαβολιτσίου για τον κρίσιμο αγώνα με τον ΑΟ Φαραί και είναι η νίκη για να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο τεχνικός Σωτήρης Δημάκης και ο συνεργάτης του Μιχάλης Παυλάκης, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους Γιάννη Μητσέα και Παύλο Πεΐδη (ανέτοιμοι μετά τους τραυματισμούς τους).
Ενισχυμένη με τον Μούσα Γκουαγιέ (εξέτισε την ποινή του), θ’ αγωνιστεί η Καλαματιανή ομάδα. Ο τεχνικός Νίκος Γεωργακλής δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Βαγγέλη Βαβαρούτσου (τραυματίας). Ο ΑΟ Φαραί στοχεύει σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα, για ν’ απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.
 
Οι διαιτητές των ματς της 15ης αγωνιστικής
Αναλυτικά τα ματς της 15ης αγωνιστικής, που διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο με τους διαιτητές και τους βοηθούς που τα σφυρίζουν, έχουν ως εξής:
 
Σήμερα – 3.00 μ.μ.
Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ
Πανθουριακός – Ανδρούσα: Ζαρακοβίτης, Π. Ηλιόπουλος, Τσοπανάκης
Γήπεδο Πύργου Τριφυλίας
ΑΟ Μιλτιάδης – Αστέρας Αρφαρών: Νίκας, Ε. Παναγιωτόπουλος, Μπασιλάρης
Γήπεδο Μεσσηνιακού «Στ. Παπαδόπουλος»
Μεσσηνιακός – Απόλλων Καλαμάτας: Η. Νικολόπουλος, Γιαννέτσος, Γιαννακλής
Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης
Πάμισος Μεσσήνης – Τσικλητήρας Πύλου: Μπλάνας, Λάμιας, Γκούμας
Δημοτικό Γήπεδο Διαβολιτσίου
ΑΟ Διαβολιτσίου – ΑΟ Φαραί: Πλακογιάννης, Βρυώνης, Μανιατέας
 
 
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου – 3.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
Ολυμπιακός Καλαμάτας – ΑΟ Κυπαρισσίας: Καρβούνης, Αδαμόπουλος, Βρυώνης
Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά
Εθνικός Μελιγαλά – Τέλος Άγρας: Η. Νικολόπουλος, Γεωργαντάς, Τσοπανάκης
Δημοτικό Γήπεδο Σπερχογείας «Π. Γεωργανάς»
Σπερχογεία – Δωριέας Δωρίου: Νίκας, Γιαννέτσος, Τσαούση
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 14 αγώνες)
1. Πάμισος Μ. 44-4     37
2. Πύλος          39-16   34
3. ΑΟ Κυπαρισσίας    29-10   30
4. Εθνικός Μ.  27-17   27
5. Θουρία        22-20   21
-. Ανδρούσα    22-13   20
7. Μιλτιάδης    14-19   18
-. Ολυμπιακός Κ.        17-21   18
9. Δώριο          15-38   16
-. Τ. Άγρας      15-23   16
-. AO Φαραί    17-18   16
12. ΑΟ Σπερχογείας   19-36   15
-. Αρφαρά        17-27   15
14. ΑΟ Διαβολιτσίου  15-28   10
-. Απόλλων Κ.            11-25   10
16. Μεσσηνιακός        13-25   9

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Oμόνοια – Εράνη Φ., Κορώνη – Αίαντας Κ. για την 13η αγωνιστική
 
Η Εράνη Φιλιατρών που οδηγεί σταθερά την «κούρσα» στο πρωτάθλημα της Α1 Τοπικής κατηγορίας, δοκιμάζεται σήμερα με την φορμαρισμένη Ομόνοια στο Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής (τελευταία του Α΄ γύρου).
Ακόμη, ο δεύτερος της κατάταξης Ακρίτας Κορώνης υποδέχεται τον Αίαντα Καλαμάτας.
 
ΚΟΡΩΝΗ – ΑΙΑΝΤΑΣ Κ.
Να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τις νίκες θέλει στο σημερινό εντός έδρας αγώνα με τον Αίαντα Καλαμάτας ο Ακρίτας  Κορώνης, που βρίσκεται σταθερά στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο προπονητής Νίκος Σαββίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Παντελή Μαθιόπουλο (τιμωρημένος).
Αξιόλογη εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα θα είναι ο στόχος της  Καλαματιανής ομάδας. Ο προπονητής Γιάννης Σακελλαρόπουλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
 
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΡΑΝΗ Φ.
Νίκη με καλή εμφάνιση θα προσπαθήσει να συνδυάσει κόντρα στην πρωτοπόρο (και αήττητη) Εράνη Φιλιατρών η Ομόνοια, μπαίνοντας έτσι δυνατά στη διεκδίκηση μιας εκ των προνομιούχων θέσεων. Ο προπονητής Σωτήρης Μπουραντώνης και ο συνεργάτης του Αντώνης Αγγελής δεν μπορούν να υπολογίζουν στα πλάνα τους στην παρουσία του Νίκου Πέτροβα (ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του).
Με στόχο το «διπλό» θ’ αγωνιστεί η φιλιατρινή ομάδα που έχει ήδη κατακτήσει τον άτυπο τίτλο της «Πρωταθλήτριας Χειμώνα». Ο τεχνικός Δημήτρης Λίτσας και ο συνεργάτης του Στασινός Χρονόπουλος, δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, μ’ εξαίρεση τον Κώστα Καραχάλιο, που τις τελευταίας εβδομάδες δεν συμμετέχει σε εκδηλώσεις της ομάδας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
 
Οι διαιτητές των αγώνων της 13ης αγωνιστικής
Αναλυτικά οι αγώνες της 13ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας, που διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο με τους διαιτητές και τους βοηθούς που τους «σφυρίζουν», έχουν ως εξής:
 
Σήμερα – 3.00 μ.μ.
Γήπεδο Κορώνης
Ακρίτας Κορώνης – Αίαντας Καλαμάτας: Κουτσαναστάσης, Κ. Αντωνόπουλος, Καυκάς
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
Ομόνοια – Εράνη Φιλιατρών: Ψηλοπαναγιώτης, Κασκάνης, Ταβουλαρέας
 
 
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου – 3.00 μ.μ.
Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ
ΑΕ Αβίας – Απόλλων Πεταλιδίου: Καστανάς, Κασκάνης, Ε. Παναγιωτόπουλος
Γήπεδο Ασπροχώματος
Ασπρόχωμα – Αναγέννηση Παραλίας: Λάμιας, Μπασιλάρης, Μαντάς
Γήπεδο Χώρας
Παπαφλέσσας Χώρας – Κεραυνός Καλαμάτας: Γκούμας, Ταβουλαρέας, Παλλαδινός
Γήπεδο Άριος
Νέος Άρις – Χανδριναϊκός: Μπλάνας, Π. Ηλιόπουλος, Τσακόπουλος
6.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Ηρακλής Καλαμάτας – ΑΟ Μεθώνης: Κουτσαναστάσης, Κ. Αντωνόπουλος, Καυκάς
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 12 αγώνες)
1. Εράνη Φ.     39-10   32
2. Κορώνη       29-11   27
3. Αναγέννηση Π.       23-14   25
4. ΑΕ Αβίας    15-11   23
5. Ομόνοια      24-17   20
6. Ασπρόχωμα            16-16   19
7. Χανδριναϊκός          21-17   17
8.Αίαντας Κ.   15-11   16
9. Χώρα          16-21   13
-. Πεταλίδι       15-25   13
11. Νέος Άρις 13-35   9
12. Κεραυνός Κ.         8-20     8
13. Ηρακλής Κ.           10-18   5
14. ΑΟ Μεθώνης        7-23     3
 
Β΄ ΤΟΠΙΚΗ
Tέσσερις ακόμη συναντήσεις για την 11η αγωνιστική
Ο ΑΟ ΠΑΤΙΣΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
 
Ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Β΄ Τοπικής κατηγορίας, ΑΟ Πατίστα, «κοντράρεται» σήμερα με τον Πανιώνιο στο τοπικό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής. Για τον ίδιο όμιλο, ο Ηρακλής Κυπαρισσίας φιλοξενεί τον Αστέρα Μικρομάνης, ο ΑΟ Φυτειάς αντιμετωπίζει τον φορμαρισμένο Διαγόρα Κοπανακίου, ενώ η ΑΕ Γαργαλιάνων υποδέχεται την ΑΕ Αιθαίας.
Στον 2ο όμιλο, ο ΑΟ Στενωσιάς περιμένει τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας.
 
Οι διαιτητές των ματς της 11ης αγωνιστικής
Αναλυτικά τα ματς της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Τοπικής κατηγορίας, που διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, με τους διαιτητές και τους βοηθούς που τα «σφυρίζουν», έχουν ως εξής:
 
Σήμερα – 3.00 μ.μ.
Γήπεδο Γαργαλιάνων
ΑΕ Γαργαλιάνων – ΑΕ Αιθαίας: Γεωργαντάς, Αναγνωστόπουλος, Α. Μιχαλόπουλος
Γήπεδο Κυπαρισσίας
Ηρακλής Κυπαρισσίας – Αστέρας Μικρομάνης: Σκόρδος, Σταύρου, Γ. Μιχαλόπουλος
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
ΑΟ Πατίστα – Πανιώνιος Κ.: Τουρλομούσης, Βοσνάκης, Λίγγρη
Γήπεδο Στενωσιάς
ΑΟ Στενωσιάς – Παναθηναϊκός Καλαμάτας: Κ. Αδαμόπουλος, Μαντάς, Κυριόπουλος
6.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
ΑΟ Φυτειάς – Διαγόρας Κοπανακίου: Καστανάς, Παλλαδινός, Σταυρόπουλος
 
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου – 12.30 π.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
ΑΕΚ Καλαμάτας – ΠΑΟ Καλλιθέας: Σακκάς, Τσέλο, Τσαούση
3.00 μ.μ.
Γήπεδο Πλατέος
Ατρόμητος Πλατέος – Παπαφλέσσας Άμφειας: Τουρλομούσης, Μανιατέας, Βοσνάκης
Γήπεδο Κυπαρισσίας
ΠΑΟ Καλού Νερού – Θύελλα Μερόπης: Σκόρδος, Κυριόπουλος, Τάγαρης
Γήπεδο Χατζή
ΑΠΣ Δήμου Παπαφλέσσα – Δόξα Καλαμάτας: Πλακογιάννης, Αναγνωστόπουλος, Σταύρου
Δημοτικό Γήπεδο Μεσσήνης
Ακαδημία Πάμισος Μεσσήνης – Θύελλα Χαρακοπιού: Ζαρακοβίτης, Τσουκάλη, Ρέκκας
Γήπεδο Πλάτσας
ΑΕ Μάνης – Πράσινα Πουλιά: Τσουλάκος, Παπαϊωάννου, Χέλη
 
 
Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου – 3.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
Ατρόμητος Καλαμάτας – Ολυμπιακός Ανάληψης: Γεωργαντάς, Χέλη, Κομπιλίρης
 

 Γ΄  ΤΟΠΙΚΗ
Δύο ακόμη ματς για την 9η αγωνιστική
ΝΕΡΜΠΙ ΑΕ ΛΟΓΓΑΣ – ΑΣ ΦΥΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ 2Ο ΟΜΙΛΟ
 
Η δεύτερη ΑΕ Λογγάς υποδέχεται σήμερα τον πρωτοπόρο ΑΣ Φυτειάς, στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Τοπικής κατηγορίας.
Για τον ίδιο όμιλο, ο ΑΟ Χατζή φιλοξενεί το Νέστορα Πύλου.
Στον 1ο όμιλο, ο Αστέρας Βαλύρας αντιμετωπίζει τον Ίκαρο Καλαμάτας.
 
Οι διαιτητές των συναντήσεων της 9ης αγωνιστικής
Αναλυτικά οι συναντήσεις της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Τοπικής κατηγορίας, που διεξάγονται σήμερα, αύριο, τη Δευτέρα 21 και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, έχουν ως εξής:
 
Σήμερα – 3.00 μ.μ.
Γήπεδο Βαλύρας
Αστέρας Βαλύρας – Ίκαρος Καλαμάτας: Καστανάς,  Τάγαρης, Χέλη
Γήπεδο Λογγάς
ΑΕ Λογγάς – ΑΣ Φυτειάς: Καρβούνης, Ρηγοπούλου, Τσέλο
 
 
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου  – 10.00 π.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
ΑΟ Λεΐκων – ΑΟ Βέργας: Καστανάς, Ρηγοπούλου, Κομπιλίρης
11.00 π.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Νέδουσα Αλαγονίας – ΑΣ Δαναός: Τσουλάκος, Μπότη, Παπαϊωάννου
3.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Ερμής Καλαμάτας – Πανευαϊκός: Γιαννακλής, Κ. Αντωνόπουλος, Καυκάς
 
 
Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου – 3.00 μ.μ.
Γήπεδο Χατζή
ΑΟ Χατζή – Νέστορας Πύλου:Παλλαδινός, Αναγνωστόπουλος, Α. Μιχαλόπουλος
 
Tετάρτη 23 Δεκεμβρίου – 3.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
Θησέας Καλαμάτας – ΑΠΣ Άρις Καλαμάτας: Γιαννακλής, Αναγνωστόπουλος, Ρηγοπούλου
* Ρεπό ΠΑΟΚ
 
ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Εννέα αγώνες σήμερα
Εννέα αγώνες διεξάγονται σήμερα για το παιδικό πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΠΣΜ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναντήσεων με τους διαιτητές που τις «σφυρίζουν» έχουν ως εξής:
Ώρα – 9.00 π.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
Απόλλων Καλαμάτας – Πράσινα Πουλιά: Γ. Μιχαλόπουλος
10.00 π.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Αίαντας Καλαμάτας – Ακαδημία Πάμισος Μεσσήνης: Ε. Αναγνωστόπουλος
Δημοτικό Γήπεδο Διαβολιτσίου
ΑΟ Διαβολιτσίου – Εθνικός Μελιγαλά: Π. Ηλιόπουλος
Γήπεδο Μεθώνης
Τσικλητήρας Πύλου – Παπαφλέσσας Χώρας: Καυκάς
11.00 π.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
Ολυμπιακός Καλαμάτας – Ανδρούσα: Γ. Μιχαλόπουλος
Γήπεδο Ασπροχώματος
Ασπρόχωμα – Δόξα Καλαμάτας: Παλλαδινός
Δημοτικό Γήπεδο «Σπερχογείας «Π. Γεωργανάς»
Σπερχογεία – Αστέρας Αρφαρών: Χέλη
12.00 μ.
Δημοτικό  Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Ηρακλής Καλαμάτας – ΑΕ Μάνης: Ταβουλαρέας
1.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
Θησέας Καλαμάτας – ΑΣ Δαναός: Βοσνάκης
* Ο αγώνας του 1ου ομίλου ΑΕ Αβίας – ΑΟ Φαραί αναβάλλεται
Ρεπό: Αναγέννηση Παραλίας, Μεσσηνιακός.
 

Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ
Στο Κλειστό, 3.30 μ.μ. ο Ακρίτας, 6 μ.μ. ο ΑΟΚ ‘80
 
Στις 3.30 το απόγευμα θα ξεκινήσει στο Κλειστό της Παραλίας η αναμέτρηση του Ακρίτα με τον Κύζικο για την Α2 βόλεϊ των ανδρών, με διαιτητές τους Καψάσκη-Χανδρινό. Στόχος της καλαματιανής ομάδας είναι μια αξιοπρεπή εμφάνιση, καθώς δεν είναι σε θέση να ζητήσει κάτι περισσότερο στην αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο του Β’ Ομίλου.
Επίσης, για την 9η αγωνιστική της κατηγορίας, θ’ ακολουθήσει στις 6 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο η συνάντηση της Καλαμάτας ’80 με τον Πανερυθραϊκό, με φαβορί όμως εδώ το τοπικό μας συγκρότημα που θέλει τη νίκη για …καλές γιορτές και προκειμένου να μεγαλώσει την απόσταση που τη χωρίζει από την επικίνδυνη ζώνη.
Το καλαματιανό δίδυμο Σαραβελάκης-Χανδρινός θα διευθύνει τον απογευματινό αγώνα του ΑΟΚ ‘80.
 
 
Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Στο Χαλάνδρι ο Ακρίτας
 
Στο Χαλάνδρι δοκιμάζεται σήμερα στις 5.30 μ.μ. η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ακρίτα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας. Το παιχνίδι είναι στα μέτρα της καλαματιανής ομάδας που είναι σε θέση να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, ακόμα και τη νίκη, εφ’ όσον οι παίκτριες του Μπάμπη Μυτσκίδη βγάλουν τον καλό τους εαυτό στο φιλέ και διατηρήσουν την αυτοσυγκέντρωσή τους μέχρι το τέλος.

Α΄ ΑΝΔΡΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ
Ντέρμπι Καλαμάτας – Καλαμάτα 80 για την 5η αγωνιστική
 
Το τοπικό ντέρμπι Καλαμάτας – Καλαμάτα ’80 δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος  μπάσκετ Α΄ κατηγορίας Ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Ακόμη, ο Ακάδημος Καλαμάτας κοντράρεται με τον Άτλαντα Καλαμάτας, ενώ ο ΓΣ Μεσσήνης υποδέχεται τον Ευκλή Καλαμάτας.
Αναλυτικά οι συναντήσεις της 5ης αγωνιστικής με τους διαιτητές που τις σφυρίζουν, έχουν ως εξής:
Σήμερα – 6.00 μ.μ.
Τέντα
Καλαμάτα – Καλαμάτα ’80: Λ. Νάστος, Π. Ρίζος
7.00 μ.μ.
Δ.Σ. Μεσσήνης
ΓΣ Μεσσήνης – Ευκλής Καλαμάτας: Α. Αναστόπουλος, Δ. Σχοινάς
8.00 μ.μ.
Τέντα
Ακάδημος Καλαμάτας –  Άτλας Καλαμάτας: Λ. Νάστος, Π. Χριστόπουλος
 
Κυριακή – 4.00 μ.μ.
ΔΓ Γαργαλιάνων
ΓΣ Γαργαλιάνων – ΑΕ Σπάρτης: Κ. Μπακετέας, Π. Χριστόπουλος
7.00 μ.μ.
Δ.Σ. Πύλου
ΝΟ Πύλου – ΣΔΥ Τρίπολης: Κ. Μπακετέας, Π. Χριστόπουλος

Β΄ ΑΝΔΡΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ
Τρεις συναντήσεις για την 2η αγωνιστική
 
Τρεις συναντήσεις διεξάγονται σήμερα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ Β΄ κατηγορίας Ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και είναι οι εξής:
Ώρα 4.00 μ.μ.
Τέντα
ΑΟ Θουρίας – ΠΑΟΚ Καλαμάτας: Π. Ρίζος, Δ. Πουλουπάτης
Ώρα 4.30 μ.μ.
ΔΣ Μεσσήνης
Εθνικός Μελιγαλά – Αναγέννηση Παραλίας: Δ. Αναστόπουλος, Θ. Παναγάκης
6.00 μ.μ.
ΔΣ Μεγαλόπολης
Πελασγός – Πολύβιος Μεγαλόπολης: Κ. Μπακετέας, Χρ. Καρνέζης