Οι String Demons την Κυριακή στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (βίντεο)

Οι String Demons την Κυριακή στο  Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (βίντεο)

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου οι “String Demons’’ έρχονται για πρώτη φορά στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, για να μας παρασύρουν στο δικό τους «Συμφωνικό πανηγύρι». Τα δύο αδέλφια από την Ελλάδα, ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη, με τα δύο κλασσικά τους όργανα να παίρνουν φωτιά σε κάθε τους παράσταση, προκαλούν μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.
Από το Παραδοσιακό στο Κλασσικό, από το Heavy Metal στο Λαϊκό, από τους Εκκλησιαστικούς Ύμνους στο Ρεμπέτικο και στο Rock… και όπου φτάνει η μουσική με θετική ενέργεια, τρέλα, ρυθμό, κρουστά, τύμπανα και έγχορδα!
Το «δαιμόνιο» πρόγραμμά τους θα συμπληρώσουν με κομμάτια από τον καινούργιο δίσκο τους, που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ταυτόχρονα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ήδη κυκλοφορεί ένα mini album, προάγγελος του επερχόμενου με τίτλο το όνομά τους.
Αν και έχουν ξεκινήσει ως group μόλις το 2014, έχουν ήδη τα πρώτα τους sold out, αρχικά στο Κάστρο Πρέβεζας στις 12/9 και λίγο πιο μετά, στις κοινές τους εμφανίσεις με τις «100 Κιθάρες», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 23&24/10.
Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Διοργάνωση: Σύλλογος «Οι Φίλοι της Μουσικής Καλαμάτας».

https://youtu.be/3fRum0SHpPY