Έκκληση Ράλλη να αποφευχθούν επεισόδια που μπορούν να οδηγήσουν σε τιμωρία της ομάδας!

Έκκληση Ράλλη να αποφευχθούν επεισόδια που μπορούν να οδηγήσουν σε τιμωρία της ομάδας!

Παράλληλα με την υπερπροσπάθεια του προπονητή Λεωνίδα Μπίλη να παρατάξει ένα αξιόμαχο, αγωνιστικά συγκεντρωμένο και όσο γίνεται συμπαγές σύνολο την Κυριακή κόντρα στο Βύζαντα, μετά απ’ όλες τις πρωτοφανείς ανακατατάξεις και αναταράξεις που έχουν προηγηθεί, τη δική της αγωνία βιώνει η διοίκηση για το ενδεχόμενο μερίδα φιλάθλων να εκτονώσει την αγανάκτησή της για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα της Καλαμάτας με έκτροπα στο γήπεδο. Αυτή η ανησυχία οδήγησε χθες τον πρόεδρο, Γιώργο Ράλλη στην ανάγκη να προβεί στην παρακάτω σκληρή ανακοίνωση, σε μια προσπάθεια να προστατέψει τη Μαύρη Θύελλα: «Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να ενισχυθεί η ομάδα, έτσι όχι μόνο να μην κινδυνέψει, αλλά να κάνει στο β’ γύρο πορεία πρωταθλητισμού, εξασφαλίζοντας με άνεση την παραμονή στη Γ’ Εθνική. Ο μόνος κίνδυνος να μην επιτευχθεί αυτό και να υποβιβαστεί η ομάδα είναι εξωγαωνιστικός.
Γι’ αυτό εφιστώ την προσοχή των φιλάθλων την Κυριακή να μην παρασυρθούν και καταστρέψουν το παιχνίδι, πετώντας αντικείμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ας βρίσουν τη διοίκηση, όχι όμως να κάνουν κακό στην ομάδα με συμπεριφορές που θα επισύρουν  τιμωρία αφαίρεσης βαθμών, τιμωρία έδρας ή εξοντωτικό πρόστιμο (σ.σ. χθες επρόκειτο να εκδικαστεί η παραπομπή της Καλαμάτας για τα έκτροπα στον αγώνα με τη Σπάρτη, με τη διοίκηση να ζητάει αναβολή). Δεν λέω ότι κι εμείς δεν έχουμε κάνει λάθη, αλλά τα πληρώνουμε και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Όποιος όμως έχει σκοπό να κάνει επεισόδια κάνει κακό στην ομάδα, είναι 100% αλητεία σε βάρος της και θα μας βρει απέναντι. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την τύχη της Μαύρης Θύελλας» δήλωσε στο «Θ» ο Γιώργος Ράλλης και δεν μπορεί κανείς παρά να συμφωνήσει ότι πέρα από τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν στην ομάδα και τις ευθύνες της διοίκησης, το ενδεχόμενο επεισοδίων μπορεί πραγματικά να έχει μη αναστρέψιμες και πολλαπλές συνέπειες.
 
Ήρθε και ο Κασμερίδης από τον Εθνικό Γαζώρου

 
Το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει, μαζί με τους νεοφερμένους δίνουν στο μεταξύ τη δική τους «μάχη», με μοναδικό στόχο τη νίκη στο παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων που θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού στις 3 μ.μ. και θα κλείσει τον α’ γύρο στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Νέο πρόσωπο στις προπονήσεις, που από χθες και μέχρι το Σάββατο φιλοξενούνται στο Στάδιο της Παραλίας, είναι ο υψηλόσωμος 20χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ Τρύφωνας Κασμερίδης, ο οποίος αγωνιζόταν στον Εθνικό Γαζώρου (απέσυρε τη συμμετοχή του από τον 1ο Όμιλο της κατηγορίας). Ο Κασμερίδης είναι το 6ο κατά σειρά μετεγγραφικό απόκτημα του Γενάρη, μετά τους Σταυράκη, Κανταρτζή Λιόλιο, Χατζηλιόντα και Τσόπελα. Με εξαίρεση τον τελευταίο, ο οποίος θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Φλεβάρη, τα δελτία των υπολοίπων αναμένεται να εκδοθούν εγκαίρως ώστε ν’ αγωνιστούν κανονικά την Κυριακή.
Από την άλλη δεν υπολογίζεται ο Παλιούρας, ο οποίος είχε αποβληθεί στον αγώνα κυπέλλου με τον Τσικλητήρα Πύλου.
Χ.Ε.