Ακίνητο ψάχνει η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας


Ακίνητο που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, αλλά και για τη φύλαξη υλικού έκτακτης ανάγκης του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, αναζητά η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και γι’ αυτό έχει προκηρύξει μειοδοτική δημοπρασία.
Αυτή θα είναι μειοδοτική, φανερή και προφορική, και θα γίνει στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου στην Τρίπολη, ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον με γραπτή αίτηση, η οποία θα αποσταλεί μέχρι 22 Ιανουαρίου 2016.
Το προς μίσθωση ακίνητο πρέπει:
-Να βρίσκεται στην Καλαμάτα
-Να είναι χώρος ισόγειος, συνολικής επιφάνειας 100-120 τ.μ., με εύκολη πρόσβαση ως την είσοδο του κτηρίου φορτηγών αυτοκινήτων.
-Να είναι απολύτως νόμιμο, σύμφωνα με τις κείμενες πολεοδομικές διατάξεις ή να έχει ενταχθεί και τακτοποιηθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία περί τακτοποίησης αυθαιρέτων (Ν.4178/13)
-Οι χώροι θα πρέπει να είναι προστατευμένοι και ασφαλείς έναντι πιθανής διάρρηξης. Οι ιδιοκτήτες που προσφέρουν ακίνητο με τυχόν προβλήματα ασφαλείας, υποχρεούνται να τοποθετήσουν κιγκλιδώματα με δική τους ευθύνη και έξοδα, σύμφωνα με τις υποδείξεις της υπηρεσίας
-Να διαθέτει παροχή νερού και ηλεκτρικού ρεύματος
-Επίσης, το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να διαθέτει ή ο ιδιοκτήτης να αναλάβει την υποχρέωση να κατασκευάσει με δικές του δαπάνες σύστημα πυροπροστασίας
-Το ακίνητο δε θα πρέπει να έχει υποστεί βλάβες από σεισμό.
Β.Β.