Διπλό αμυντικό “χτύπημα” με Τσόπελα, Κανταρτζή η Μαύρη Θύελλα

Διπλό αμυντικό “χτύπημα” με Τσόπελα, Κανταρτζή η Μαύρη Θύελλα

-ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΝΤΑΝΗΣ

-ΠΡΩΙΝΗ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Μετά τον 27χρονο τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου Άγγελο Σταυράκη, ο Γιάννης Τσόπελας αποτελεί το δεύτερο χειμερινό μετεγγραφικό απόκτημα της Καλαμάτας. Ο 24χρονος Μεσσήνιος αμυντικός επιστρέφει στην τοπική μας ομάδα, έχοντας στο μεταξύ αγωνιστεί με Ζάκυνθο και Λαμία στη Β’ Εθνική.
Στις προπονήσεις συμμετέχει από χθες και ο υψηλόσωμος 22χρονος στόπερ Γιάννης Κανταρτζής, που θεωρείται κι αυτός παίκτης της ομάδας, καθώς ξεπεράστηκε και το τελευταίο εμπόδιο, η αποδέσμευσή του από τη Νίκη Βόλου.
Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί με τους Νίκο Λιόλιο και Ανδρέα Χατζηλιόντα, αμέσως μόλις διευθετηθούν ανάλογες γραφειοκρατικές λεπτομέρειες. Και η σημερινή ημέρα αναμένεται να έχει «ειδήσεις» στο μετεγγραφικό μέτωπο, αλλά και μια αποχώρηση, καθώς θα λύσει τη συνεργασία του με τους μελανόλευκους ο νεαρός Καλαματιανός μέσος, Ηλίας Κουντάνης.
Όσον αφορά στην προετοιμασία, αυτή συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Μπίλη και των συνεργατών του, Ιωσήφ Λουκά, Μπάμπη Μπάμπαλη, εν όψει του κομβικού κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Βύζαντα Μεγάρων, για το φινάλε του α’ γύρου της Γ’ Εθνικής που είναι πιθανόν να διεξαχθεί στο Στάδιο της Παραλίας, κατόπιν σχετικού αιτήματος της διοίκησης προς την ΕΠΟ. Μετά την απογευματινή προπόνηση στο Ασπρόχωμα, σήμερα θα γίνει εκεί πρωινή, ενώ στις 6 μ.μ. στο «Γ. Λουκαρέας» έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να ξαναμπούν στο αγωνιστικό κλίμα όλοι οι ποδοσφαιριστές που όσο να ‘ναι έχουν επηρεαστεί από τη διακοπή του πρωταθλήματος και το εορταστικό κλίμα της εποχής και φυσικά να δώσουν τα πρώτα δείγματα γραφής οι νεαποκτηθέντες.

Της Χριστίνας Ελευθεράκη