Καλαμάτα: Όλοι πλην Τσόπελα, Παλιούρα αύριο με Βύζαντα- Μαζικό παρών ζητά ο Γαϊτανάρος

Καλαμάτα: Όλοι πλην Τσόπελα, Παλιούρα αύριο με Βύζαντα- Μαζικό παρών ζητά ο Γαϊτανάρος

Την ευκαιρία να πατήσουν για πρώτη φορά μετά από καιρό τον χλοοτάπητα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, όπου αύριο στις 3 μ.μ. θα διεξαχθεί ο κρίσιμος αγώνας με τον Βύζαντα, για την 13η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, θα έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας. Πλην του τιμωρημένου Παλιούρα και του Γιάννη Τσόπελα, ο οποίος θ’ αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής μετά την 1η Φλεβάρη (ο 25χρονος Καλαματιανός αμυντικός αποκτήθηκε από τη Λαμία), όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που συνθέτουν το νέο ρόστερ της Μαύρης Θύελλας θα είναι στη διάθεσή του προπονητή Λεωνίδα Μπίλη. Ανάμεσά τους τα υπόλοιπα έξι μετεγγραφικά αποκτήματα της χειμερινής περιόδου, ήτοι οι: Άγγελος Σταυράκης (τερματοφύλακας, 27 ετών από τη Νίκη Βόλου), Ανδρέας Χατζηλιόντας (μέσος, 28 ετών από Ρόδο), Γιάννης Κανταρτζής (κεντρικός αμυντικός, 27 ετών από Νίκη Βόλου), Τρύφων Κασμερίδης (20 ετών, στόπερ, από Εθνικό Γαζώρου), Νίκος Λιόλιος (24 ετών, αμυντικός από την Καβάλα), καθώς και ο νεαρός Μεσσήνιος επιθετικός Γιώργος Μουλιάτος από τον Πανθουριακό.
Το ρόστερ της τοπικής μας ομάδας έχει αλλάξει δραματικά το τελευταίο διάστημα με πολυάριθμες αποχωρήσεις, …καρατομήσεις και αποχές, ενώ οι «νέοι» έχουν δουλέψει ελάχιστες ημέρες μαζί. Ωστόσο, ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλης, που εμφανίζεται ευχαριστημένος από τα μέχρι τώρα μετεγγραφικά “επιτεύγματα” καλείται να κάνει …το θαύμα του, συντονίζοντας, κρατώντας συγκεντρωμένους και βγάζοντας το απαραίτητο αγωνιστικό πάθος από τους ποδοσφαιριστές του, με στόχο το μοναδικό επιθυμητό αποτέλεσμα: τη νίκη που θα επιτρέψει στην Μαύρη Θύελλα να κάνει μια νέα αρχή και να αναρριχηθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού του 3ου Ομίλου, ξεμπερδεύοντας όσο γίνεται πιο γρήγορα  με την εξασφάλιση της παραμονής.
-Η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στον 3ο Όμιλο ανοίγει σήμερα στις 3 μ.μ. στην Τρίπολη, με τη συνάντηση Παναρκαδικός-Κανάρης Νενήτων Χίου.

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΓΑΪΤΑΝΑΡΟΣ  
Μαζικό «παρών» με το Βύζαντα ζητά μέσα από το νοσοκομείο 
Μαζικό «παρών» από τους φιλάθλους στον αυριανό αγώνα της Καλαμάτας με το Βύζαντα Μεγάρων ζητά ο επίτιμος πρόεδρος της «Μαύρης Θύελλας», Λυκούργος Γαϊτανάρος, ο οποίος, αν και νοσηλευόμενος, δεν παύει να νοιάζεται για την ομάδα.
Όπως αναφέρει σε σχετικό του κάλεσμα μέσα από το νοσοκομείο: «Αγαπητοί φίλαθλοι, Χρόνια Πολλά και ο καινούργιος χρόνος να σας χαρίσει υγεία, το πολυτιμότερο δώρο και ό,τι άλλο ποθείτε.
Θερμή παράκληση την Κυριακή να δώσουμε όλοι το “παρών” και να ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας ΝΙΚΗ, γιατί δεν πάει άλλο.
Πιστεύω με τις αναμενόμενες μεταγραφές, που είναι απαραίτητες για ένα καλό αποτέλεσμα, και με την πλαισίωση του συμβουλίου με νέα πρόσωπα, ικανά και γνωστά στην πόλη της Καλαμάτας, τα οποία είναι διατεθειμένα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, για να βοηθήσουν τον κ. Ράλλη, ο οποίος καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και προσφέρει υπηρεσίες… Αλλά ένας κούκος μόνος του την άνοιξη δε φέρνει!
Θα πρέπει το ταχύτερο δυνατόν να έρθει σε επαφή με τα γνωστά πρόσωπα, τα οποία καλώς γνωρίζει. “Διότι ο ασθενής επισκέπτεται τον ιατρό και όχι ο ιατρός τον ασθενή…”.
Τελειώνοντας, εύχομαι καλή επιτυχία, συνεργασία και συμπαράσταση στον πρόεδρο, ο οποίος πολύ σωστά γράφει πως την Κυριακή χρειάζεται πειθαρχία, πολιτισμός  και απόλυτη ησυχία.

Εγώ, παρότι νοσηλεύομαι στη Β΄ Παθολογική του Νοσοκομείου, θα τους περιμένω όλους μαζί παρέα να εορτάσουμε τη Νίκη».