Καλαμάτα: Ώρα νίκης με Βύζαντα…

Καλαμάτα: Ώρα νίκης με Βύζαντα…

Μια νέα αρχή επιχειρεί να κάνει από σήμερα, η Καλαμάτα, που στο ξεκίνημα των αγωνιστικών της υποχρεώσεων για το 2016 και στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής θα υποδεχθεί τον Βύζαντα Μεγάρων. Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και είναι κομβικής σημασίας για την τοπική μας ομάδα που έχει βρεθεί κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού του 3ου Ομίλου, αγνοώντας τη χαρά της νίκης από την 22 Νοεμβρίου.
Οι συνθήκες μόνο ιδανικές δεν είναι για τη Μαύρη Θύελλα, η οποία ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από πολλές αμφισβητήσεις στο πρόσωπο του προέδρου Γιώργου Ράλλη και του προπονητή Λεωνίδα Μπίλη και από τη ριζική αναδιάρθρωση του ρόστερ της, που προέκυψε μετά από πολυάριθμες αποχωρήσεις παικτών, οι οποίοι βέβαια «αντικαταστάθηκαν», χωρίς ωστόσο να υπάρχει ο χρόνος να λειτουργήσει μαζί η …νέα μηχανή της Καλαμάτας.
Ωστόσο, κανένα εμπόδιο δεν θα πρέπει να σταθεί ικανό από το να αποτρέψει την τοπική μας ομάδα να κατακτήσει το πολύτιμο 3ποντο και κάπου εδώ θα πρέπει να μιλήσει η «ψυχή» των παικτών που θ’ αγωνιστούν, αλλά και η αγάπη των φιλάθλων για τη Μαύρη Θύελλα, με την έντονη, αλλά και εντός φίλαθλων ορίων, παρουσία τους.
Μοναδικά αγωνιστικά προβλήματα για την Καλαμάτα είναι ο τιμωρημένος Παλιούρας (είχε αποβληθεί στο ημιτελικό κυπέλλου με την Πύλο) και ο Τσόπελας (δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του). Στη διάθεση του Λεωνίδα Μπίλη θα είναι οι υπόλοιποι νεαποκτηθέντες Σταυράκης, Κανταρτζής, Κασμερίδης, Λιόλιος, Χατζηλιόντας, Μουλιάτος, καθώς και οι Γκαρμοίρης, Γαλανόπουλος, Οδεμισιώτης, Τσιμικλής, Ρήγας, Τορεζάνι, Κερμενίδης, Αθανασόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κολημήτρας, Νικολόπουλος, Κακαλής, Γιακουμής.
Χ.Ε.
 
 
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής
Χθες
Παναρκαδικός-Κανάρης Χίου 2-1
Σήμερα
Λεβάντε-Αιολικός 11 π.μ.
3 μ.μ.
Λουτράκι-Παμβουπρασιακός
Σπάρτη-Παναργειακός
Ηρακλής Ψαχνών-Δόξα Μανωλάδας
Χαλκίδα-Ερμιονίδα
Καλαμάτα-Βύζας Μεγάρων