Καρακύκλας: Ο Ακρίτας πρέπει να εξυγιανθεί!


Σε σημείο καμπής βρίσκεται ο Ακρίτας Καλαμάτας, καθώς  μια υποβόσκουσα «μάχη» ανάμεσα στο παλιό και το καινούργιο, αναδύθηκε στην επιφάνεια, και ανάλογα με τους χειρισμούς αυτό που θα γεννηθεί θα έρθει σαν φυσική ροή εξέλιξης προς τα εμπρός και τα σύγχρονα δεδομένα ή ως αποτέλεσμα μιας ηφαιστειακής έκρηξης…
«Ο Ακρίτας πρέπει να εξυγιανθεί»,  δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Θ» ο πρόεδρος του συλλόγου, Χαράλαμπος Καρακύκλας, ο οποίος θα δώσει σήμερα το μεσημέρι ανοιχτή συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία θα εκθέσει αναλυτικά τις παθολογίες και  προοπτικές του συλλόγου.
Ντέρμπι με Μεσσηνιακό εν όψει…
Χωρίς την Νάνσυ Πανταζοπούλου, η οποία δεν συμμετέχει στις υποχρεώσεις της γυναικείας ομάδας το τελευταίο διάστημα και την Αφροδίτη Ορφανέα, η οποία ταλαιπωρείται από τραυματισμό και αναμένεται να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ακρίτα. Το καλαματιανό συγκρότημα, μετά από μια μακρά εορταστική διακοπή που λόγω ρεπό, διευρύνθηκε κατά μια εβδομάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, καλείται να ξαναμπεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς, έχοντας απέναντί της μια δύσκολη πρόκληση: το τοπικό ντέρμπι με τον Μεσσηνιακό που θα διεξαχθεί στο Κλειστό της Παραλίας, την Κυριακή 6 μ.μ.. Μιλώντας για την επικείμενη αναμέτρηση ο προπονητής του Ακρίτα, Μπάμπης Μυτσκίδης τόνισε στο «Θ» τα εξής:
«Και βάση βαθμολογικής θέσης, ο Μεσσηνιακός είναι το φαβορί. Οι στόχοι είναι διαφορετικοί για τις δύο ομάδες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι χαμένο παιχνίδι για εμάς, Θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε πίσω τα προβλήματά μας και να μείνουμε όσο γίνεται ανεπηρρέαστοι από το μεγάλο χρονικό διάστημα που έχουμε να αγωνιστούμε. Δουλέψαμε  ικανοποιητικά, χωρίς πολλές απουσίες και τα κορίτσια θα προσπαθήσουν την Κυριακή για το καλύτερο» καταλήγει ο έμπειρος τεχνικός του Ακρίτα.
Χ.Ε.