Συνεχίζουν στο Ασπρόχωμα οι αγρότες

Συνεχίζουν στο Ασπρόχωμα οι αγρότες

Για ακόμα μία ημέρα οι αγρότες έμειναν στο μπλόκο που έχει στηθεί από την Κυριακή στο Ασπρόχωμα.
Όπως έχουν δηλώσει, δε θα αποχωρήσουν, αν η κυβέρνηση δεν πάρει πίσω το σχέδιο, ενώ πάντα οι αποφάσεις του μπλόκου είναι κοινές με αυτές του πανελλαδικού συντονιστικού.
Χθες έκλεισε ο δρόμος από τις 12.30 έως τις 3.00 μετά το μεσημέρι, καθώς και το απόγευμα, κάτι που έχει προγραμματιστεί να επαναληφθεί και σήμερα.

Συντονιστική Επιτροπή για Χρυσή Αυγή και Πετράκο
Στο μεταξύ, σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκου Ασπροχώματος αναφέρει: «Καλούμε όλο το λαό, συνδικάτα, μαζικούς φορείς, σωματεία, σε έμπρακτη συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα μας. Συμπαράσταση σημαίνει στήριξη των δίκαιων αιτημάτων μας, όπως έχουν διαμορφωθεί από το Πανελλαδικό Συντονιστικό της Νίκαιας.
Καμία συνδιαλλαγή με το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, γιατί είναι εχθροί του λαού και των αγροτών.
Τα κόμματα, για το αν είναι μαζί μας, κρίνεται στο πλαίσιο των αιτημάτων, αν είναι μαζί μας ή με την Ε.Ε. και την ΚΑΠ. Τα κόμματα αυτά θα λογοδοτήσουν στο λαό και την αγροτιά.
Όσον αφορά στον κύριο Πετράκο, ποτέ δεν έγινε κανένας τραμπουκισμός, ήταν στέλεχος της κυβέρνησης για πολύ καιρό και τα μπλόκα δε θα γίνουν κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να ξεπλένει ο κάθε πολιτικάντης τις αμαρτίες του».