Ύστερα από 5,5 χρόνια αποχωρεί από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ο Ν. Κλάδης

Ύστερα από 5,5 χρόνια αποχωρεί  από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ο Ν. Κλάδης

Ύστερα από 5,5 χρόνια στη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Μεσσηνίας, και μετά την πρόσφατη ψηφοφορία αλλά και τη διαδικασία των συνεντεύξεων, ο Νικόλαος Κλάδης αποχωρεί και τη θέση του αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Οικονομόπουλος.
Με αφορμή την αποχώρησή του, ο κ. Κλάδης παραχώρησε χθες αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Μεσσηνίας. Αρχικά ευχαρίστησε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς και όλη την κοινωνία της Μεσσηνίας, για την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία τους αυτά τα 5,5 χρόνια.
Στη συνέχεια τόνισε ότι υπό ένα εξαιρετικά δυσμενές πολιτικοκοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον, που δεν άφησε ανεπηρέαστη την εκπαίδευση, κατάφεραν να υπηρετήσουν με αποτελεσματικότητα και αταλάντευτη προσήλωση, συνέπεια και σταθερότητα το στόχο «Πρώτα ο μαθητής».
Παράλληλα, προστάτευσαν το καλώς εννοούμενο συμφέρον του εκπαιδευτικού, με βάση τις αρχές της δικαιοσύνης, της διαφάνειας, της νομιμότητας και της αντικειμενικότητας. Επίσης, εξήρε την πολύτιμη βοήθεια των άμεσων συνεργατών του, αλλά και όλων των εργαζομένων στη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Μεσσηνίας, καθώς από κοινού, με επιμονή, εργατικότητα, σταθερότητα και πολλή προσπάθεια, πέτυχαν την οικοδόμηση μιας νέας ταυτότητας, η οποία απέκτησε θετικό πρόσημο, έγινε σημείο αναφοράς και ξεπέρασε τα σύνορα του νομού. Κλείνοντας, ο κ. Κλάδης ευχαρίστησε όλους τους θεσμικούς φορείς του Νομού Μεσσηνίας και τα στελέχη της Εκπαίδευσης που συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας.
Κ. Γαζ.