Καλαμάτα- Λουτράκι: Όλοι μαζί για τη νίκη…


Μετά από περίπου ενάμιση μήνα οι φίλαθλοι της Καλαμάτας θα έχουν και πάλι σήμερα την ευκαιρία να δουν από κοντά την τοπική μας ομάδα, σε μια κρίσιμη για την παραμονή στη Γ’ Εθνική «μάχη», με αντίπαλο το Λουτράκι. Η πλήρης αναμόρφωση της ομάδας, με την αλλαγή προπονητή (ο Κώστας Καλογιαννίδης θα κάνει το εντός έδρας ντεμπούτο του), ενισχυμένο ποιοτικά ρόστερ και ανανεωμένες τις προσδοκίες για ουσία και θέαμα αναμένεται μάλιστα να φέρουν ακόμη περισσότερο κόσμο από τα φετινά δεδομένα στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Μιλώντας για την απογευματινή αναμέτρηση ο νέος τεχνικός της Μαύρης Θύελλας που συνδύασε με νίκη στα Ψαχνά την ανάληψη των καθηκόντων του, τόνισε στο «Θ» τα εξής:  
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας είναι εξαιρετικά ισχυρός και προέρχεται από ένα δύσκολο αποτέλεσμα, όπως ήταν η ήττα στο κύπελλο από το Ζευγολατειό και αυτό σημαίνει ότι θα έρθει πεισμωμένος και αποφασιστικός για να ανατρέψει τις αρνητικές εντυπώσεις και το σε βάρος του κλίμα. Και βαθμολογικά φαίνεται φυσικά η δυσκολία του αγώνα, αλλά εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του παιχνιδιού και σε όσα έχουμε πει για να πάρουμε τη νίκη. Χρειάζεται να είμαστε υπερβολικά συγκεντρωμένοι, περισσότερο από τον αντίπαλο. Τα παιδιά έχουν δείξει ότι το θέλουν πολύ, έχουν ικανότητες και είναι έτοιμοι να παλέψουν.
Μακάρι αυτή την προσπάθεια να τη βοηθήσει και ο κόσμος. Η παρουσία του είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, είναι επιβεβλημένο θα έλεγα να έρθει κοντά μας κι εμείς θα προσπαθήσουμε να τον ανταμείψουμε με την απόδοσή μας».
Με 21 παίκτες η αποστολή
Η προετοιμασία της Καλαμάτας ολοκληρώθηκε χθες στο Στάδιο της Παραλίας κι εν συνεχεία ανακοινώθηκε η αποστολή, με τον Κώστα Καλογιαννίδη να συμπεριλαμβάνει αρχικά 21 παίκτες. Σε αυτούς δεν βρίσκονται οι Κεμάλι, Κουντάνης, Κουρέας και οι τραυματίες Νικολόπουλος, Γιακουμής, Παλιούρας, Οδεμισιώτης, ενώ η τελική 18άδα θα επιλεγεί ανάμεσα από τους: Γκαρμοίρη, Σταυράκη, Γαλανόπουλο, Τσόπελα, Καλαντζή, Ραχίμ, Όττα, Θεοδώρου, Κακαλή, Κασμερίδη, Μπαντούνα, Λιόλιο, Χατζηλιόντα, Γκίνο, Τορεζάνι, Μπεγλεκτσή, Παναγιωτόπουλο, Ρήγα, Κανταρτζή, Τσιμικλή, Κολημήτρα.

Γ’ Εθνική-3ος Όμιλος
Το σημερινό πρόγραμμα
Ώρα έναρξης 3 μ.μ.
Λεβάντε-Ηρακλής Ψαχνών 3-0 χ.α.
Καλαμάτα-Λουτράκι
Παναρκαδικός-Χαλκίδα
Δόξα Ν. Μανωλάδας-Παναργειακός
Κανάρης Χίου-ΑΕ Σπάρτης
Βύζας Μεγάρων-Ερμιονίδα
Αιολικός-Βάρδα
-Τον αγώνα της Καλαμάτας θα διαιτητεύσει ο Δημήτρης Μανιώτης, με βοηθούς τους Γουργιώτη-Κυριακόπουλο (Ανατολικής Αττικής).

Της Χριστίνας Ελευθεράκη