Μεταμορφώθηκε σε “Μαύρη Θύελλα” και σκόρπισε τον Παναργειακό μέσα στο Άργος!


Με σόου από Ραχίμ 0-4 τον πρωτοπόρο Παναργειακό!

Απίστευτο θρίαμβο πέτυχε η Καλαμάτα μέσα στο Άργος απέναντι στον τοπικό Παναργειακό και πρωτοπόρο της βαθμολογίας.. Η τοπική μας ομάδα, θυμήθηκε το ιστορικό βάρος της φανέλας της και μεταμορφώθηκε σε μια πραγματική Μαύρη Θύελλα νικώντας με 0-4 την ομάδα του Άργους. Εκτός από το σπουδαίο θρίαμβο ακόμα πιο σημαντικοί είναι οι 3 βαθμοί στη μάχη της σωτηρίας αλλά και αναμφίβολλα η ψυχολογική τόνωση ενόψει του “γολγοθά” ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Κώστα Καλογιαννίδη ήταν καλοί σε όλη την αναμέτρηση και με ένα απίστευτο δεκάλεπτο από το 60ο λεπτό και μετά, αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους , και πέτυχαν 3 γκολ. Αρχικά το σκορ άνοιξε στο 62ο λεπτό ο Καλαντζής για να ακολουθήσει ένα σοου από το νεαποκτηθέντα Ραχίμ μ΄ ένα χατ τρικ στο 68ο, στο 70ο και στο 84ο λεπτό.

Το ζήτημα πλέον είναι η Καλαμάτα να συνεχίσει και στα υπόλοιπα 9 ματς με το ίδιο πρόσωπο βάζοντας παράλληλα τα θεμέλια για τη νέα σεζόν…

Η Καλαμάτα αγωνίστηκε με τους: Σταυράκης, Γαλανόπουλος, Λίολιος, Κασμερίδης, Τσόπελας, Κολημήτρας, Μπεγκλεντζής, Οττα, Γκίνο, Τορεζάνι, Ραχίμ.